[Dansende engler]

0

Nå sitter jeg og ser på en episode av Angels in America mens jeg føler meg fornøyd med dagen. Jeg våknet mye senere enn planlagt (gjett hvorfor…), men kom meg til SATS og fikk unna hele programmet. Ajajaj, deilig med ild i musklene!

Deretter ble det en tur i butikken for å kjøpe ting til en ordentlig middag. Vanligvis er jeg fryktelig flink til å enten droppe middag eller kjøpe noe som kan varmes i mikro eller kjøpe «tilsett ditt og datt»-ting som bare krever én kjele. Men idag brukte jeg to kjeler og stekeovnen. Pommes noisettes med aspargesbønner og bearneisaus. Nam.

I 17-tiden trikket jeg til Bårdar og danset fra seks til kvart på ni. Gøy! Flamenco var vanskeligere enn jeg husket. Det er så mye komplisert rytmer å holde styr på, og når man ikke hører musikken blir det litt verre. Men jeg klarte det. Etterpå var det jazz. Danset uten sko. Er temmelig sår nå, haha.

Imorgen skal jeg til SpaceWorld for å klage litt. Mp3-spilleren min har dødd og jeg aner ikke hvorfor. Den er på, men lyd og bilde er ikke der. Hmf. Skal også kjøpe ny vekkerklokke. Hmf. På kvelden blir det klassisk og jazz (håper på contemporary jazz med Paul Henry!). Yay.