[Alt på sin rette plass]

3

Slet lenge med å få sove i natt. Jeg var stuptrøtt, men hjernen nektet å la meg få sove. Så hele tiden for meg diverse koreografier og det hjalp heller ikke at jeg spente kroppen ofte, som om jeg drev og danset. Haha.

Vekkerklokka mi virket idag! Håper den kommer til å virke en stund. Har ikke lyst til å kjøpe ny vekkerklokke når den jeg har nå ble kjøpt i sommer. Det er vel bare slumreknappen som er blitt litt for løs slik at den slår av seg selv.

Jeg stod opp litt før 10 og har ryddet på rommet helt til nå. Deilig å få tilbake litt mer plass. Før jeg ryddet var det bare to små kvadratmeter ledig gulv.

Nuh skal jeg til Bårdar og så på kino. Yay!

3 kommentarer til “[Alt på sin rette plass]

  1. >jeg greide å slenge vekkerklokken min i gulvet i søvne for ikke så lenge siden. den likte visst ikke det. vekkerklokker, altså.

Comments are closed.