[Sjakk matt]

2

Nå er jeg sliten!

Jeg rakk å slenge i meg to brødskiver med ost før jeg la på sprang til Stortorget (nei, man gidder ikke vente i fire minutter på trikken) og kom til studio 6 med fem minutters margin.

En klassisk senere var det ned til studio 2 for å oppdage følgende:
1) Paul Henry skulle undervise! Hurra!
2) Det var bare jeg og en til som møtte opp. Pokker.

Derfor bar det tilbake til studio 6 for å ha time med han hyper fyren fra torsdag. På slutten skulle vi lære en koreografi som krever mildt sagt MYE plass. Studio 6 er knøttlite og vi var minst 15 stykker. Derfor gikk jeg til hyper-læreren og sa at studio 2 var ledig.

Jeg tror han er veldig glad i meg nå, hihi.

Noen hopp og et brannsår (igjen) senere var vi ferdige. Jeg tøyde raskt før jeg slengte på meg klær og travet til Elsker. Der stod Mary Lou og jeg i en time og diskuterte en oppgave. Guri, det er hardt å være fotostudent. Alt må være så grundig gjennomtenkt. Men vi har en bra plan nå og er ganske klare til fotoshoot på torsdag.

Vi mangler bare ni personer som kan være modell. Tjoho, noen som melder seg frivillig til å være modell på torsdag mellom 15 og 17? Det blir gratis Solo på de som stiller opp og førstekvinne/-mann til mølla får en gratis øl.

Jeg håper jeg blir positivt overrasket imorgen. God natt.

2 kommentarer til “[Sjakk matt]

  1. >Hvis jeg kunne flydd bort til Oslo på en liten sky, så hadde jeg stilt opp for en Solo. Alt for en Solo.

Comments are closed.