[Om Jesus og Jensemann]

0

Hva skal man med sex når man kan spise en Melkesjokolade etter å ha trent hardt?
Ja, jaa, jaaa…

Denne torsdagsmorgenen ble jeg vekket av ikke mindre enn tre vekkerklokke. Ikke samtidig, vel og merke, men til hver sin tid. Selv om jeg slumret ganske lenge, så gikk det faktisk an å vekke meg. Men idag startet vi sent på skolen og, ja… Den virkelige prøven kommer den dagen jeg skal sitte på skolen kvart over åtte.

Ønsk vekkerklokkene lykke til.

På skolen hadde vi besøk av Jens Haugen, en av Norges mest etterspurte fotograf. Mannen kunne blitt en god komiker, hihi. Han fortalte litt om seg selv og hvordan han slo gjennom («Jeg limte en kattunge fast i en skål, plasserte en paprika ved skålen og tok noen bilder.»)

Han er Photoshop-freak («… noe magen min bærer merke av. Jeg har også Photoshop-ringer rundt øynene.») og viste oss hvordan han lagde reklamen for P4 (to radiopratere som holder til i en vanvittig stor konsertsal med masse scenelys og hyper publikum). Det var bare helt… Wow. Både bildet og hvordan han lagde bildet i Photoshop.

I 15-tiden møtte jeg Mary Lou og tolkene utenfor Elsker. Vi brukte lang tid på å snakke med daglig leder der (litt selvsensur her nå, men guuuuuri altså…) og ble litt stresset før vi endelig så lyset.

Tilfeldigvis kom Lina og Poe innom Elsker og da fikk vi fisket inn enda en modell til imorgen. Lina, du er et knupp! Det ser ut til at vi kommer til å ha en del modeller imorgen, selv om vi regner med at et par-tre kanskje dropper å møte opp (til de som finner på å gjøre det: svikere! No Solo for you!)

Lina viste oss et postkort som hun hadde fått av en «hyggelig person» på gata. Et kjapt titt på det fikk Sherlock Holmes-hjernen min til å fastslå at den «hyggelige personen» var en mormoner. Mormonere er skumle mennesker. Iallefall ifølge mamma. Da hun var yngre (ikke så lenge siden altså!) traff hun et par mormoner som bokstavlig talt stalket henne i sitt forsøk på å frelse henne.

Ikke så ille? Da mamma flyttet fra Oslo til Kristiansand for å studere tannpleie, fulgte de etter! Som sagt: Skumle mennesker. Gi dem lillefingeren og de tar begge armene og beina.

Mellom 17 og 2045 rakk jeg taletrening, hip hop og contemporary jazz (Paul Henry!). Jeg har såre fotsåler og har fått tre nye brannsår. Men con-jazz var gøy og jeg var veldig fokusert på å få til riktig teknikk samtidig som jeg hadde uttrykk. Yay!

Legge seg nå? Jaa…
Trene imorgen? JA!
Fotografere venner imorgen? Jaaaaa!
Ha det gøy under fotograferingen? Absolutt!