[Macgyver’s first choice]

0

Jeg tror det sier en hel del om døgnrytmen min når jeg tenker «Er det fremdeles mørkt?!» klokka 16. Men den nye vekkerklokka kom idag og slumreknappen er strategisk plassert slik at det ikke blir mulig å slå av vekkerklokka ved å ligge feil. Håper jeg.

Idag har vi hatt om reklame på skolen. Vi fikk to gruppeoppgaver som fikk kreativiteten i gruppa mi til å fyke til værs. «Reklame for et produkt i bladet FHM» og «Reklame for PS3 plassert i et norsk eventyr». Swiss Army Knife, Macgyver, de tre bukkene Bruse og Askeladden som kappspilte med trollet. Blant annet. Ideene til den siste oppgaven poppet opp som pop up-vinduer i Internet Explorer.

Kult.

I tillegg har jeg endelig somlet meg til å melde meg inn i Buddhistforbundet. Nå skal den norske kirken ikke få et eneste øre av mine skattepenger lenger, haha. Sendte brevet istad og forhåpentligvis tar det ikke lang tid før jeg får bekreftelse fra forbundet.

Skal danse om en halv time. Best at jeg får i meg en brødskive nå.