[Siden sist…]

2

… har jeg lært at det er en dårlig idé å spørre ukjente mennesker om veien. Jeg skulle til Borggata som ligger et steinkast fra Tøyen, men ble ført nesten helt til Brugata i sentrum via Grønland før jeg skjønte at det var noe muffens, ti minutter før jeg skulle være i Borggata. En bitteliten Oslokartbok i veska hadde vært fint, så slipper jeg å stresse så mye for å komme til en dansetime.

… har jeg pådratt meg en liten forbigående nakkeslengskade etter å ha vært med på nevnte dansetime, afro-jazz fusion med David Byer. Vi leker ikke dans, vi. Heldigvis er nakken min bedre allerede nå, helt uten Ibux eller kiropraktor.

… har jeg pådratt meg et brannsår på størrelse med en femtiøring da jeg skulle gjøre et trinn som gikk ut på at jeg skulle hoppe og lande på oversiden av føttene. Det lille, blodige brannsåret høres kanskje ikke så ille ut, men det svei noe inni svarteste granskauen da jeg skulle rense det med Vademecum. Det var faktisk så vondt at det nesten var deilig. If you want to dance, it costs… in blood, sweat and tears!

… har jeg fått med meg tre danseforestillinger. Poppea hos Dansens Hus, Vinderen Dansekompani på Black Box og Mellan Två Stolar hos Hausmania. Og jeg føler meg mer klar enn noensinne for å danse fra tidlig til sent fra høsten. August kan liksom ikke komme fort nok, men heldigvis blir det litt dansing på Jafnadhr. Kanskje vi kan lage en koreografi som vi kan vise til de andre deltakerne? Jeg skal nok få overtalt workshoplederen.

… har jeg fått lyst til å få med meg kåringen av Mr. Gay Norway 2009 på Smuget 16. mai. Jeg så deltakerne øve på en Fame-koreografi da jeg var på Bårdar (for å ha jazz med Richard Lessey) på lørdag. Er det noen som har lyst til å være med?

… har jeg slått jeg min egen rekord i tiden fra jeg kommer inn på SATS til jeg tusler nydusjet ut igjen. Jeg kom inn ti minutter over halv seks og de stengte klokka seks. Jeg kom meg ut to minutter før stengetid. Skillz. (I tilfelle noen lurte: Ja, jeg dusjer på SATS. Dusjen hjemme er ekkel og antakelig full av mugg og råte.)

… har jeg siklet litt på billige flybilletter til Australia. I femtusenkronersklassen. Hos Kilroy. Men det er høst der nede nå, så det frister ikke helt å forlate en vårlig Norge med det første.

… har jeg klusset opp døgnrytmen min. Jeg mener at Netcoms mobile bredbånd har skylda, jeg kan jo bare bruke nettet mellom klokka fem om kvelden og sju om morgen. Fra oktober blir det normalt bredbånd, basta.

2 kommentarer til “[Siden sist…]

  1. >Vademecum på brannsår??? Er ikke det beregnet til munnen da, sist jeg så var det nemlig munnvann? Men ja, vademecum er sabla sterkt, selv om du bruker det i kjeften.

  2. >Du så visst ikke nøye etter sist gang ;) Det står på baksiden at «uoppblandet er Vademecum meget desinfiserende. Insektbitt, uren og sår hud vasker du bare med ren Vademecum munnvann.»Funker som bare pokker. Jeg hadde brennkopper i flere måneder selv om jeg renset mye med Pyrisept. Det forsvant noen dager etter at jeg begynte å rense med Vademecum.

Comments are closed.