[Noen Få Dollar Mer Baby]

2

I dag fikk jeg gleden av å sparre mot en jente som absolutt ikke leker boksing, og dermed fikk jeg trim også når jeg ikke bokset selv. For å si det sånt; denne jenta trenger ikke være redd for å gå mutters alene hjem fra byen midt på natten.

Jeg merker at kondisjonen min er i bedre stand nå enn for knappe tre uker siden. For tre uker siden var jeg svimmel av oksygenmangel mesteparten av timen, middagen truet med å komme i retur og jeg kunne ikke løfte armene på fem dager. Nå blir jeg ganske svett og litt andpusten, men jeg ser ikke lysende prikker eller hører susingen fra mitt eget blod som pumpes rundt i kroppen min.

Et veldig godt tegn. Jeg er kanskje ikke Million Dollar Baby ennå, men jeg er blitt oppgradert fra En Neve Dollar Baby til Noen Få Dollar Mer Baby (tre Eastwood-referanser på rad, hihi), ingen tvil om det.

2 kommentarer til “[Noen Få Dollar Mer Baby]

  1. >Ja, det er absolutt deilig! :D
    Jeg er relativt treningsnarkoman, så det blir nok ingen problem å stå på :)

Comments are closed.