[Siden sist]

0

Jeg har gjort mye forskjellig siden sist:

– Blitt pyntet litt på, som vanlig. På generalprøven gikk Hoffmann og Musen så opp i slåssingen at midt i kampens hete fikk jeg leppestiften oppi nesa. Flaks for meg at den luktet kirsebær.

– Sett Silje sveve i løse luften. (Og oppdaget hvor liten verden er; Davido, tryllekunstneren som eier duen som er med i akt 3, var med i NRK-kalenderen Vertshuset Den gylne hale.)

– Stått/sittet på Hovedscenen og stirret på denne taklampa i timevis. Nesten.

– Vaklet rundt på disse skyskraperne av noen sko. De er faktisk behagelige å gå med, helt sant! Men å stå på sted hvil i 20+ minutter på disse er en annen sak.

– Revet av meg både hår og hodebunn. Neida. På den forrige forestillingen rev Olympia av meg parykken (helt etter planen) og høreapparatet fulgte med (definitivt ikke helt etter planen). Jeg må innrømme jeg ikke ser så ille ut som skallet, så lenge jeg har på meg litt flatterende sminke.

– Lest altfor lite og spilt altfor mye kabal. Jeg har lest korrektur på oversettelsen av to av S.J. Boltons romaner om Lacey Flint, veldig spennende. Den andre boken jeg holdt på med, var Det røde huset av Mark Haddon. Femti sider inn i den måtte jeg finne frem et ark og tegne opp familietreet for å greie å skjelne alle navnene fra hverandre, så begynte jeg på nytt.

– Spist innmari mange varme ostesmørbrød. Hvem trenger fænsi sushi eller tapas, liksom?