[Puerto de Mogán]

2

Nå har jeg vært veldig impulsiv og slanket sparekontoen min litt (litt, litt, fru Blom… 9190 kroner lettere er den stakkars vesle kontoen min blitt) for en reise til sol og sommer i desember. Jeg skal til en hyggelig landsby som er kjent som Gran Canarias Venezia. Hotellet har fått veldig gode karakter, har tre svømmebassenger og TV med DVD-spiller, og det er bare 550 meter til stranda.

Nå skal jeg finne ut hvilke bøker jeg skal putte i kofferten.

PS: Kjære mamma og pappa og mormor og farfar, til jul hadde det vært veldig fint å få lommepenger på forskudd så jeg kan kjøpe mat mens jeg er i Syden. Jeg reiser 18. desember. På forhånd, tusen hjertelig takk.

2 kommentarer til “[Puerto de Mogán]

  1. >Hahaha! Dette er andre gong eg les dette blogginnlegget, og eg ler nok ein gong. Det er så fantastisk herleg!

    Og eg tenker at ein tur til varmare strøk LETT forsvarer slanking av sparekonto. Seriøst.

  2. >Alle sommermennesker trenger en tur til varmere strøk om vinteren. Jeg ramlet tilfeldigvis over en lavere pris til samme by forleden. Men jeg velger å tro at hotellet jeg skal bo på, er mye finere enn hotellet jeg hadde havnet på om jeg bare hadde betalt 2000-ish kroner. DVD-spiller på rommet, jo!

Comments are closed.