[Potpurri]

2

Det er noe rart med musklene mine for tiden. Kanskje det er ettervirkning av influensaen eller noe. Hver gang jeg strekker på meg, kjennes det som om jeg nesten får krampe og når jeg slapper av igjen, føles musklene litt slappe og mørbanket. Hver gang jeg skiftet stilling i natt, lå jeg og tenkte «au-au-au» en stund etterpå.

Jaja. Det går nok over.

Det kan ikke være særlig bra å jobbe for lenge som bibliotekar på dette biblioteket. Nesten alle de eldre bibliotekarene jeg ser her, subber liksom rundt og ser så slitne, gamle og oppbrukte ut. De fleste av dem har fremdeles flere år igjen før de blir pensjonister, men likevel ser de ut som om de er dekket av et tynt lag med patina. Kanskje det er grønnfargen på veggene i lesesal 1 som har smittet av?

Jeg fikk omsider tak i noen hos NAV og hun fikset problemet med meldekortene. På fredag blir det penger på meg! Mye penger! Det bør feires. Damen brukte mindre enn 24 timer på å svare, i motsetning til min egentlige sakbehandler. Bare dét er en god grunn til å feire.

Idag er det sosiale ting på min fremtidige skole. Fotoutstilling og treff. Kan bli gøy. Whee! Jeg har delvis blitt reservert som «fadderunge» av en som går på NKF. Han kan litt tegnspråk og sa til tolkene mine at hvis jeg ville, så kunne ha være fadder for meg til høst. Greit å vite.

Snart må jeg få stupe uti Sognsvann eller Oslofjorden. Grille med venner. Jeg har sykt lyst på svartbrente kalkunpølser! Noen som melder seg frivillig?

2 kommentarer til “[Potpurri]

Comments are closed.