[På’n igjen]

1

Da jeg skaffet meg internett hjemme, var jeg overbevist om at det ville hjelpe meg med å blogge oftere. Hahaha. Haha. Haaa… Hittil har jeg brukt min abonnement hos Get til å dyrke vår tids nye gud: Netflix. Veldig fin gud å ha når man ligger utslått og kraftløs på sofaen etter å ha jobbet seg halvt i hjel i denne hetebølgen som er alt annet enn en typisk norsk sommer. Jeg er vanligvis den siste som klager på varme, jeg som forguder sommer og hater snø, men denne sommeren fikk meg til å vurdere å ta en ferie i Antarktis. Det var bare prislappen på 94.000 kr som overbeviste meg om å holde utvarmen. (Den turen skal jeg ta når jeg vinner i Lotto.)

Trofaste lesere husker kanskje at jeg skrev at jeg skulle løpe masse? Jeg rakk å delta i Oslo Pride Run (3.3 km på 21 minutter, hurra for meg.) og jeg fikk en medalje. Men så begynte kiloene å renne av meg og energinivået sank til det nesten traff bunnen. Uken etter Jafnadhr klarte jeg ikke gjøre annet enn å ligge på sofaen. Så det sier seg selv at jeg ikke har fått løpt så mye i sommer. Litt kjipt, siden jeg faktisk nesten begynte å like løpingen. Men det får foreløpig ligge, inntil jeg gifter meg med en superflink kokk som kan fete opp meg med god mat.

Jeg rakk å ta et par danseklasser da det var Oslo Dance Seminar, for det går ikke an å gå glipp av muligheten til å danse litt i Operaen! Dette var heldigvis før energinivået sank.

En annen ting jeg også fikk gjennomført, var å koreografere til en kortfilm. Filmen har premiere neste år, og jeg er veldig spent på å se resultatet.

Deler av koreografien inneholdt en del løft. På slutten av innspillingsdagen hadde jeg blåmerker på armene.

Dagen blir alltid litt bedre når man får reise med gammeldags trikk.

Det har blitt mye juice og smoothie i det siste. Faktisk så mye at blenderen min begynte å smelte.

Heldigvis gjaldt garantien fortsatt, så jeg byttet Phillips-kjøkkenstæsjet mot Kenwood-kjøkkenstæsj. Forhåpentlig varer Kenwood lenger enn to år.

Jeg var på Jafnadhr, som alltid. Men i år ble det mer jobbing enn sosialisering, for Teater Jafnahdr hadde hele to forskjellige forestillinger å vise frem i løpet av den lille uken festivalen varer. I tillegg var det sinnssykt varmt. Ikke rart jeg nesten var utbrent da ferien min endelig begynte. Heldigvis var siste forestilling på torsdag, så jeg fikk to fine og ganske avslappende dager ved havet med de andre deltakerne.

En dag da energinivået mitt var ganske bra, tok jeg meg en tur til Frognerseteren og gikk til Sognsvann. Det var så deilig å komme vekk fra den kvelende varmen i Oslogryta og opp til frisk luft.

Jeg fant blåbær, masse blåbær, på gåturen. Tenk at vi betaler masse for kjipe, bleke blåbær i butikken når skogen er full av ordentlige blåbær som er helt gratis.

«Del en Cola med» gjelder ikke hvis det er mitt navn på flasken. Min cola, min!

Ok, ferdig med den «kjappe» oppdateringen. Forhåpentlig blir det ikke så lenge til neste blogginnlegg.

Én kommentar til “[På’n igjen]

  1. Personlig ble jeg aldri helt slått ut av varmen, men det var nok litt for mye av det gode (i en ideell verden sånn jeg ser det hadde det basically vært 22 plussgrader, sol, vind og lettskyet hele tiden, sånn fint vær, men ikke for mye av noe). Fine bilder, søt frosk og heldig-gris som fant navnet ditt, jeg har ikke funnet Karoline på en eneste Cola-flaske i år irriterende nok. Anyway, fint og interessant innlegg og hyggelig å høre fra deg her igjen :)

Comments are closed.