[Opprams, nedrams og geitrams]

1

Livstegn! Jeg er ikke i skribentmodus idag, så dere må dessverre nøye dere med et kjapt oppramsinginnlegg istedet for et velformulert og morsomt dagbokinnlegg:

Mandag: Jeg fikk lamabesøk! Vi gikk tur langs Akerselva fra Maridalen til sentrum, og på kvelden surret vi bort til Frognerparken før vi gikk på godterijakt.

Tirsdag: Lamaen og jeg gikk til Folkemuseumet. Der fant jeg et bilde av mamma som liten jente. Tror jeg. Det lignet iallefall veldig. Oldefar i leksikon og mamma på museum, det er ikke ille! Etterpå lagde vi lasagne*. Sånn ordentlig «fra bunnen ved å følge en oppskrift fra en kokebok»-lasagne! TORO, go home! På kvelden skulle vi se Kung Fu Panda, men jeg klarte å blingse på tiden og oppdaget det fire minutter etter at filmen startet. Så det ble The Dark Knight istedet. Spennende film, men litt lang.

Onsdag: Skogstur! (Åkei, hva skjer med Anne-Line, lizm? Lage ordentlig mat og gå tur i skogen?!) Frøken Lama og jeg gikk fra Frognerseter til Sognsvann. I pøsregn. Vi så temmelig druknet ut da vi endelig kom til t-banen. Da vi omsider hadde tørket, dro vi til Majorstua og spiste indisk med Jenny, Ida og Louise (det var visst noen som fylte år forrige torsdag?)

Torsdag: Lamaen fikk være med meg på min første skoledag før jeg fulgte henne til bussen og temmelig motvillig måtte sende henne vestover. En kidnappingsplan er under utarbeidelse. Resten av dagen har jeg sittet på skolen og vært suppereffektiv med prosjektet mitt.

Nå skal jeg hjem og gjøre min første oppgave som gruppeleder (iiik!) for Eple-gruppa: Skrive kontrakt. Deretter skal jeg mingle litt med folk som har savnet meg i sommeren.

*) Martine: Jeg har fremdeles masse lasagne! Bare pip hvis du vil komme på lasagnebesøk snart!

Én kommentar til “[Opprams, nedrams og geitrams]

  1. >Hej! Jag och min prosjektgrupp håller på med en ny stor norsk bloggportal. En sida som liknar lite på http://www.feber.se, men vi ska dock ha många fler funktioner, och den ska självklart bli mycket bättre. Vi söker nu därför efter DIG som bloggare. Bloggare som skriver om allt möjligt, du kan skriva om vad du vill. Allt från bilar, pcer till mode och smink. Låter det spännande? Gå med i vår grupp på Facebook, så får du mer info där om en stund. Enligt kodarna är dom klara 1. september. Vi har också en tävling på gång, där man kan vinna pris värt 2500kr!
    http://www.facebook.com/group.php?gid=66927755092

    Mvh
    Erik Holm

Comments are closed.