[Valgets alfabetiske kvaler]

0

Anne-Line har byttet prosjekt igjen! Etter tilbakemeldingen fra læreren idag, avgjorde jeg å la gatemotebloggen min gå i koma når det siste innlegget er postet på mandag. Jeg innså nemlig at den største svakheten ved bildene i denne bloggen, var at de er statiske. Selv om det er forskjellige mennesker og forskjellige klær, så er oppsettet i alle bildene klin likt. Å være fotograf handler jo om å utvikle seg, vise seg fra flere sider og all den jazzen.

Plan C er at jeg skal jobbe med å kombinere dans og fotografi. Jeg skal snart ta kontakt med min gamle danseskole, Bårdar, Statens og kanskje, kanskje, kanskje Nasjonalballetten (jeg taper ingenting på å prøve meg hos dem!), og komme i gang med det nye prosjektet mitt. Yey!

Imens får dere en liten forsmak på prosjektet mitt med et par bildene fra 3 Minutter, elevforestillingen til tredjeårsstudentene på Bårdar. Bildene ble tatt tidligere i vinter/vår.
Airplanes in my head
Headlock
Total overload

Jeg har også lagt ut bildene fra konserten med Q-boy, (han i blå skjorte, navn??!), God-des og She! Disse kan beskues her.