[Oktober-liste]

2

Opptur:
– Å bli en av de ti danserne fra D2 som skal gjøre Paul Henrys koreografi på juleforestillingen! Stas.

– Å få ballett-undervisning av Marek Jez, solist fra Nasjonalballetten! Stas.

– Å bestille ferietur til Syden. Nisser og snø byttes lett ut med sommer og sol. Stas.

– Å endelig få fingrene på høyre hånd til å spille Lykkeliten sånn relativt bra på piano. Fingergymnastikk. Nå gjelder det å få venstre hånd til å henge med.

Nedtur:
– Jobbintervju. Men ikke pokker om jeg skal la en sneversynt idiot ødelegge for meg. Jeg er jenta som kan danse uten musikk og lære å spille piano helt på egen hånd! Jeg er jenta som klarer å reise alene til alle verdens hjørner uten støttekontakt. Jeg kan gjøre ALT, damnit! Bortsett fra å skravle i telefonen.

– Fridge gone wild. Kjøleskapet streiket. Fordel: Jeg fikk kjøpe mitt første kjøleskap. Riktignok i en annens navn, men det var første gangen jeg kjøpte noe annet enn laptop og mobil hos Elkjøp. Du vet du er blitt litt voksen når du kjøper hvitevarer.

– Å oppdage at fattigdomsgrensen i Norge er på 7333komma3-ish i måneden. Studielånet er på 6500-ish. Hva er dette for noe, Staten? Fattigdom skal liksom bekjempes, men dere lar studentene deres leve på brød, bønner og vann? Skjerpings.

Overraskelse:
– Hummus som pålegg på brødskive er overraskende godt! Men du verden som den hvitløksånden henger igjen.

Begivenhet:
West Side Story på Bårdar, fremført av M2. Flinkiser!

– Å sitte på Halvorsens konditor med mamma og filletante mens vi spiste rosa marsipankake og så på gamle familiebilder fra mellom 1920 og 1970. Historisk sus.

Låt:
I’ll Fly Away fra O Brother, Where Art Thou? Fin og ikke så vanskelig å lytte til når man først får dreisen på Hallelujah-delen.

Bok:
Tider skal komme – en science fiction-antologi, red. Jon Bing og Tor Åge Bringsværd. Veldig mange fantastiske noveller her! Les! Nå! Favoritt: Det er en tunnel i din fremtid av Alice Glaser.

Øya, Victorie Hislop. Jeg er svak for semi-medisinske historier og en roman om et øysamfunn bestående av spedalske mennesker… Jeg vurderer en tur til Kreta for å sjekke ut Spinalonga.

Film:
Bell, Book And Candle. Tre ord: Fortryllende Kim Novak.

2 kommentarer til “[Oktober-liste]

  1. >Yay, hvor i verden skal du feire jul? :D

    Og jobbintervjuidioter kan jo gå og gjøre en viss ting et visst sted. Nesten like greit å ikke få jobben hvis det er sånne folk man skal jobbe med.

    Og grattis med nytt kjøleskap ;)

  2. >Puerto de Mogán på en av Kanari-øyene! Chartertur er kanskje litt harry, men sol er sol og landsbyen er heldigvis ingen sted en typisk partyglad Charter-Svein ville ha reist til ;)

    Det nye kjøleskapet funker toppers <3

Comments are closed.