[Når noe mangler]

6

Jeg subbet til toalettet i dag morges. Plutselig fikk jeg en følelse av at det var noe som var galt; det var liksom noe som manglet, noe som ikke var som det skulle være. Jeg subbet litt til, og det var da det slo meg: Lårene mine hadde krympet! Jeg har alltid vært slank, men ikke så veldig lettvekter at lårene mine ikke gnisset mot hverandre mens jeg går. Gniss, gniss. Det er en ganske koselig følelse, det forteller meg at jeg er akkurat passe, at jeg har litt kjøtt på kroppen. Men i dag morges oppdaget jeg altså at lårene mine ikke lenger gnisset mot hverandre.

«Pokker, har jeg gått ned i vekt?!» var min første tanke. «Hurra, jeg har en god grunn til å spise mer sjokolade!» var min neste tanke.

Antakelig er lårene mine bare blitt litt strammere etter denne danseuken, som har vært veldig hard og slitsom, men maks effektiv. Jeg spiste også omelett til middag et par ganger, og alle vet at egg er så proppet med proteiner at man nesten ser ut som en bodybuilder hvis man spiser egg ofte nok. (Dere skulle sett meg i vår da jeg spiste to egg hver dag og løftet vekter annenhver dag. Vi snakker alvorlige armmuskler.)

Forhåpentligvis har jeg ikke gått ned i vekt, men heller lagt på meg litt muskler. Vekten min har ligget som limt fast på 58 kg i mange år (bortsett fra den måneden da jeg hadde kyssesyke, raste ned til 52 på en uke og så ut som et skjelett. Kyssesyken med streptokokk og leverbetennelse er fryktelig effektiv slankekur, gitt).

Nå skal jeg mumse litt på en stor plate Firkløver-sjokolade, så jeg kan få tilbake litt gnissing i livet.

6 kommentarer til “[Når noe mangler]

 1. >Høh, jeg skal også begynne med dansing sånn at jeg kan spise mer sjokolade.

  Må være deilig å kjenne sånne forandringer på kroppen etter kort tid, egentlig!

 2. >Hei. Dette er et spørsmål litt ut av det blå, men jeg søkte etter en bok på google og kom inn på et gammelt innlegg av deg fra 2005. Jeg er på jakt etter boken "Utur Svints spennende opplevelser". Hadde den da jeg var liten og leste den til den var filler! Har så forferdelig lyst til å få tak i den igjen, men det er ikke mulig fra noen forlag eller lignende. Har prøvd å lete etter den overalt.
  Så spørsmålet er… Kunne du tenke deg å selge ditt eksemplar? Jeg hadde blitt så utrolig takknemlig! Men jeg skjønner jo også om du ikke vil, om den betyr noe spesielt for deg. Blir uansett kjempetakknemlig for å høre fra deg. Ja eller nei. :)
  lindacecilie@gmail.com

 3. >Hei, Linda!
  Enig med deg, "Utur Svints spennende opplevelser" er en fantastisk bok! Jeg er dessverre veldig glad i mitt eksemplar av boka, men jeg søkte på originaltittelen ("The Adventures of Endill Swift") og det er visst noen få eksemplar på originalspråket tilgjengelig på forskjellige steder. Fant også denne: Tanum: Utur Svints spennende opplevelser :)
  Lykke til med jakten, håper du finner boka!

 4. >Det er helt forståelig! :)
  Ja, jeg har kikket på de linkene, til og med sendt en forespørsel om de ikke har noen på lager. :p Har allerede bestilt en på engelsk, så får vi se hvor bra den er. :) Men takk uansett!

Comments are closed.