[Morgendugg, a.k.a. Juice Mania]

2

Noe av det jeg liker best med å bo i denne leiligheten i Brooklyn, er at dusjen er perfekt. Kjapp temperaturjustering og kraftig trykk, i motsetning til andre trege, dryppende dusj jeg har opplevd andre steder i USA. Og i resten av verden, for den saks skyld.

Det andre jeg liker best med denne leiligheten, er Joes juicemaskin. Dette er ingen tullemaskin som presser ut noen få dråper saft fra ti appelsiner, dette er Juicemaskinen over alle juicemaskiner. Du kan fôre den med hva som helst av frukt, bær og grønnsaker, og maskinen sørger for at ikke en dråpe går til spille; hver fruktbit blir brutalt knust og most for å få mest mulig saft ut av kjøttet.

Da jeg var i butikken (Trader Joe’s ♥), fant jeg ut at jeg skulle prøve å lage Morgendugg, en fantastisk juice som finnes hos de fleste Rica-hoteller, som serverer herligheten i bitte små shotglass, sikkert fordi de er litt gnien på det. Såvidt jeg kunne huske, er Morgendugg laget av grønne epler, lime og ingefær. Disse ingrediensene havnet derfor i handlekurven med de hundre andre tingene jeg kjøpte (gjentar: Trader Joe’s ♥). Og slik gikk det:

Et digert glass sunnhet. Denne juicen er så sunn at man kan høre bakterienes dødsralling idet de første forfriskende dråpene treffer tunga di.

2 kommentarer til “[Morgendugg, a.k.a. Juice Mania]

  1. Hehe, herlig artikkel:) Juicen så bare helt herlig…..kunne tenkt meg en stor slurk av den:) Smelter her i sola:) Ha en flott dag!:)

Comments are closed.