[Mobiltømming]

2

Det gikk akkurat opp for meg at jeg ikke har lagt ut noen mobilbilder i hele januar, så her kommer et kjapt mobilbildeinnlegg før jeg løper og leverer korrekturen i Akersgata og deretter finner en god stol å sitte i resten av dagen for å koselese.


Veganburger hos Loving Hut. Litt overpriset, men veldig god.


Etter å ha irritert meg over en gammel 70-tallskran som dryppet og rant hele tiden, fikk jeg endelig splitter ny kran! Se så fin og ny og moderne!


Hjemmelaget kirsebærmilkshake. Mye bedre enn gøgga man får kjøpt hos McDonalds eller Burger King.


Denne kaninen var kom innom Kattehuset forleden. Den var faktisk meget uredd av seg og snuste rundt på kjøkkenet mens de skeptiske kattene stod i trygg avstand fra den. Ganske artig å se kattene bli redde for en sniffende liten Trampe.


Det kom et par gaver til Kattehuset. De falt ikke helt i smak hos kattene, men for oss tobeinte ble det noen øyeblikk med fnising. (Se på det blikket: «Få meg ut av dette innen ti sekunder, så sparer jeg livet ditt. Kanskje.»


650 sider for bare fem kroner. Det kaller jeg røverkjøp.


I skrivende stund har jeg passert side 653 i denne. Gurimalla, så spennende. Og trist. Jeg satt på t-banen og strevde for å ikke bryte ut i krampegråt da det dukket opp et par scener jeg gjerne skulle vært foruten.


Det er flott å se at butikker har en så åpen innstilling overfor en helt ny kundegruppe: menn som kler seg i kvinneklær.


For en stund siden var jeg hos legen for den årlige EU-kontrollen. Jeg er stort sett i fin form og har også klart å komme meg opp til min normale vekt; høsten var en travel periode for meg og jeg gikk ned altfor mange kilo fordi jeg nesten ikke hadde tid til å spise eller trene. Stresset og det dårlige næringsinntaket førte ironisk nok til at jeg fikk høyere kolesterolnivå, så jeg prøver nå å spise både sunt og nok, i tillegg til å trene. Over ser dere knekkebrød med agurk og hvitløkbåt, en skive grovt brød med bringebærsyltetøy, en skål vaniljekesam med hakkede mandler, banan, blåbær og en Weetabix. Dette metter lenge og godt, og holder blodsukkeret oppe i mange timer.


Til mellommåltid spiser jeg havregrøt med blåbær og hakkede mandler (mandler og nøtter er bra å spise for å senke kolesterolet). Til lunsj forleden spiste jeg spinat- og bønnesalat med rødløk, pistasjenøtter, avokado og plommetomater. Ingen skal komme her og si at jeg ikke gjør som legen sier.


Her skulle det vært et supersøtt bilde av meg med niesen min (det er fremdeles rart å si «jeg er tante» og «niesen min», men det er vel en vanesak), men det er blitt lagt ned veto mot å legge ut bilder av henne på internett. Helt i orden for meg, egentlig, forhåpentlig betyr det at jentungen ikke vokser opp til å bli en av disse overfladiske rosabloggerne.

2 kommentarer til “[Mobiltømming]

Comments are closed.