[Million Dollar Baby]

2

I dag prøvde jeg å bokse for første gangen. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve boksing, spesielt etter å ha sett filmen Million Dollar Baby. Ettersom Bårdar har tatt sommerferie nå, benyttet jeg meg av sjansen til å prøve SatsBox. Jeg hadde ikke med egen sparringpartner, så jeg var så heldig at jeg fikk gjøre doble øvelser med instruktøren som partner.

Til å begynne med følte jeg meg veldig som Million Dollar Baby, og for å få litt ekstra futt i slagene, forestilte jeg meg at jeg sloss mot Nina Karin Monsen og pastor Torp. Samtidig. Jeg kan trygt si at de to imaginære personene fikk grundig deng, spesielt sistnevnte som irriterte meg fra vettet da jeg så filmen BE – Skitne, syndige meg i går kveld.

Etter en halv time med harde slag, intenst pusting (pust er veldig, veldig, veldig viktig) og svettedråper som regnet over meg i beste «slow motion boxing»-stil, begynte jeg å føle meg litt mindre som Million Dollar Baby. Ytterligere et kvarter senere følte jeg meg mer som En Neve Dollar Baby (Nå forventer jeg at alle Clint Eastwood-nerdene fniser godt. Hahaha.)

Alle som kjenner meg, vet at jeg har naturlig lavt blodtrykk. Kombinér dette med relativt dårlig oksygentilførsel som konsekvens av relativt dårlig kondis, og jeg begynner å se blinkende farger rundt meg. Jeg måtte kjempe tappert mot trangen til å svime av og spy, men jeg holdt ut og omsider var timen slutt.

Konklusjonen er at dette var en veldig bra time. Ikke bare ble jeg kvitt litt aggressivitet, jeg fikk også trent kondisen på en tøffere måte enn jogging. Bare innrøm det; jogging er kjedelig, boksing er tøft.

2 kommentarer til “[Million Dollar Baby]

  1. >jeg har også kjempelyst til å drive med det, eller kickboxing:-)
    tøft at du gjør det!

  2. >Jeg tror dette er noe jeg kommer til å fortsette med! Men må nesten se an formen til høsten, det kan jo bli temmelig interessant å gå fra en hel dags svett dansing til en time med ekstra svett boksing ;)

Comments are closed.