[Mingling med de kongelige]

0

Jeg er ikke spesielt nasjonalistisk av meg. Jeg feirer ikke søttende mai (eller jul eller min egen bursdag, jeg kunne nesten blitt Jehovas Vitne om det ikke var for at jeg er ateist og homo). Men det er uansett temmelig stas når man blir spurt om å stille opp med kamera hos Dansens Hus når Deres Majestet Kongen og Dronningen, samt Hans Kongelige Høyhet Kronsprinsen og Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Astrid (phew, lange titler! Fikk jeg alt riktig?) skal avlegge nevnte sted et lite besøk sammen med «Her Excellency the Right Honourable» Generalguvernør av Canada (tungegymnastikk, tungegymnastikk…)

Selvfølgelig sier man ikke nei til et slikt tilbud.

Bildene ble ikke helt prima, men de på Dansens Hus sa at det viktigste var at de fikk noen bilder fra kvelden generelt til Fjesboka (neida) og sånn. Det var vanskelig å fotografere inne i lokalene ettersom det var såpass dårlig belysning og jeg avskyr ekstern blitz. Men jeg fikk da noen bilder. Og Krompen vinket til meg TO ganger da kongefamilien dro. Stas.

Og så fikk jeg spise sjokoladedyppet jordbær etterpå.

Bra kveld, helt klart.