[Marit Bjørgen-effekten]

6

Mens jeg varmet opp på løpebånd hos SATS idag, viste de åpningsløpet fra verdenscupen i ski, 10 kilometer fri teknikk for kvinner. Marit Bjørgen var naturligvis med, og alle som kjenner meg vet at hun er den eneste damen som kanskje kunne klart å få meg til å begynne å gå på ski igjen.

Jeg har tegnet en tegning for å vise dere cirka hvordan jeg så ut mens jeg holdt på med oppvarmingen samtidig som frøken Bjørgen gikk på ski:

(Bare ignorer proposjonale ukorrektheter, det er en grunn til at jeg er fotograf, ikke maler. Og ignorer at teksten i snakkeboblen ikke samsvarer med virkeligheten, jeg hørte nemlig ikke etter.)

6 kommentarer til “[Marit Bjørgen-effekten]

  1. >Hahahaha! Jeg skjønte ingenting nå.. Trodde først tegningen var av ei jente i rullestol, og fikk det liksom ikke helt til å stemme med skiløp og Marit Bjørgen.. Men fint tegnet likevel. ^^

    Og takk for fin kommentar, det er alltid gøy å finne ut at noen leser bloggen uten at jeg vet det :p Skal se når jeg tar en ny runde med intervjuobjekter til Onsdagsportrettet ;)

  2. >Hahaha! :D Kan ikke du bli med som fotograf sammen med meg på ski-NM eller World Cup i Trondheim denne sesongen da? Skal sikkert klare å skaffe deg pressepass :p

Comments are closed.