[Wake Up Exhausted]

0

Ulempen med å bo på Frogner er at stedet er fullt av snobbete Frognerfruer som synes de er for fine til å gidde å plukke opp dritten etter de små Frognerhundene deres. Jeg forbannet all verdens uansvarlige hundeeiere da jeg slengte venstreskoen min inn i vaskemaskinen. Håper hundene deres driter på det dyre persiske teppet en gang i måneden i ti år.

Idag gjorde jeg noe jeg ikke har gjort siden jeg var 19, minst. Jeg sov til klokka to! Jeg hadde egentlig tenkt å våkne i 10- eller 11-tiden, så jeg følte at dagen var litt bortkastet da jeg åpnet øynene og så på klokka. Og så det fine været ute. Døgnrytmen min er litt på bærtur. Men heldigvis spratt jeg ut av senga og kom meg til SATS for en liten treningsrunde, så helt bortkastet har dagen heldigvis ikke vært.

Jeg merker at underbevisstheten min er ganske lettpåvirkelig. Boka Jenter som kommer har gitt drømmene mine 18-årsgrense og med så livaktige drømmer, trenger jeg ikke skaffe meg en kjæreste, haha. I natt drømte jeg om gang bang. Vi var fem jenter på en hytte eller noe, og to av de som var med er så usannsynlige at jeg velger å fortrenge akkurat den detaljen. Og for noen netter siden drømte jeg en veldig, veldig fin drøm der drømmejenta var med.

Nå merker jeg at jeg savner drømmejenta litt. Jaja.