[Katter på Steinerskolen]

4

De fleste ser for seg en gjeng hvitkledde barn som vifter med fargerike slør når de hører om Steinerskolen. Jeg også. Derfor hadde jeg ikke de store forventningene da jeg dro til Steinerskolen i Bærum for å se mitt yndlingsmusikal, Cats, bli tolket av tredjeårsstudentene på Musikk og Teater.

Og vet dere hva?

Jeg ble veldig, veldig imponert. Det er ikke ofte jeg blir imponert av folk som ikke er på nivå med elevene ved KHIO eller danserne i Nasjonalballetten, men i kveld satt jeg og riktig storkoste meg med underholdningen. De er ikke profesjonelle dansere, men de gjorde en utrolig flott jobb! Det var veldig morsomt å se hvordan de virkelig levde seg inn i rollene sine, og strålte av sceneglede.

4 kommentarer til “[Katter på Steinerskolen]

  1. >Jeg fant helt tilfeldig bloggen din og ble kjempe glad for å lese om musikalen! Veldig gøy å høre at folk liker det vi gjør på scenen. Jeg var nemlig med å spille. Takk for koselig omtale:)

  2. >Korikopat, jo! :D Morsomt å høre fra folk som var med i forestillingen! Jeg har lovet Camilla en cd med bildene fra forestilling, slik at dere kan se dem :) Jeg skal også legge ut bildene på flickr i løpet av morgendagen :)

Comments are closed.