[Mac-fnatt]

2

Hva må en stakkars PC-bruker gjøre for å få opp det som tilsvarer «Høyreklikk > Egenskaper» i Mac når det ikke er noen høyreknapp på den teite Mac-musen? Jeg får fnatt.

Etter «skolen» igår dro jeg og handlet et par gaver, studentkort (800 kroner i måneden for HELE Akershus og Oslo mot 1225 kroner for bare fire soner! Jeg liker å være student igjen, yippieee!) og tok en tur til SATS for å trene.

Mens jeg trente tenkte jeg på hvor teit det er at det står hos Bokklubben at leveringstiden er på 3-7 dager når det alltid tar mer enn to uker før jeg får pakke fra dem. Spesielt når juli-pakken er sesong 3 av L Word. Til slutt bestemte jeg meg for å dra til Platekompaniet. Gadd ikke vente mer.

Etter innkjøpet tok jeg en dusj og dro til Lina. Vi rakk å se over halvparten av serien (iiiih!) før klokka viste unormal sen leggetid.

Halv sju idag morges våknet jeg og gikk hjem. Fikk slengt i meg litt mat og gjorde morgenstellet før jeg spaserte til Campus Kristiania og her har jeg sittet siden. Skal sitte her til klokka to.

Løpe og få meg litt lunsj før timen begynner. Vi leker med Illustrator. Jeg prøver å lage emo-stjernelogo, haha.

2 kommentarer til “[Mac-fnatt]

  1. >Enkel løsning på ditt høyreklikkproblem! Du holder inne ctrl samtidig som du trykker.
    Men hva er det du vil gjøre? Du finner ikke noen «egenskaper» tror jeg nemlig..

  2. >Fikk samme tips fra en annen :)
    Jeg er avhengig av høyreklikk, så det var det jeg trengte tipset til ;)

Comments are closed.