[Lullaby]

1

Jeg rakk ikke å bli ferdig med bilderedigeringen. Fikk bare redigert fargestikk, litt lys og klippet litt. Klarte å sette sammen to bilder slik at det så ut som ett bilde. Tøft. Jeg skal til skolen igjen imorgen og redigere videre etter at gruppa mi har hatt et lite møte.

Jeg tror denne temaoppgaven blir bra.

Er nødt til å kjøpe minnepinne med større minne, tomme CDer som er Mac-vennlige og en stor bobleplastkonvolutt. Og levere tilbake noen bøker og filmer til biblioteket. Hm. Ja, det var vel hele må-lista mi for morgendagen. Ikke no’ stress.

Det var deilig å være ute av huset igjen. Dro ut i 11-tiden og kom ikke tilbake før i 19-tiden, men jeg følte meg bare opplagt når jeg satte meg ned i sofan med dagens middag. Whee! Jeg er absolutt på god vei til å bli bedre. Føler meg heldig som var utslått i «bare» to uker og som slapp unna sykehusinnleggelse. Nå går det vel bare oppover?

Dagens matinntak:
-Fire brødskiver med kyllingpålegg.
-En Melkerull.
-Liten jordbærmilkshake.
-Tandoorikylling.
-Fire Lollipop.
-To brødskiver med bringebærsyltetøy.
-En halv liter kirsebæryoghurt.

Jeg har matlyst nok for fire personer, hihi. Har to ukers matmangel og seks kilo å ta igjen. Merkelig nok gikk jeg fort ned, men å gå opp igjen tar en evighet!

Én kommentar til “[Lullaby]

Comments are closed.