[Helt kake i hodet]

1

Takk, hellige Teese! Endelig ble jeg ferdig med å redigere. Det var like før det ble gjøkeredet på meg. Photoshop og Mac… Ja, dere vet jo hva jeg mener om den slags. Men resultatet ble bra, cden er brent og nå trenger jeg bare å skrive refleksjonsnotat før jeg leverer inn min aller første temaoppgave!

Jeg tror dette fortjener en skikkelig feiring! Det blir pizza til middag idag og jeg kan sikkert lage noe slags dessert. Kanskje gelé?

Nå er det bare å konsentere seg om neste temaoppgave. Har alle de indre bildene ganske klart for meg og skal ta bilde på fredag. Gruppa hadde et lite møte tidligere idag og alle likte ideen min. De andre hadde også interessante ideer. Vi fikk litt tips og hjelp av Raymond som går på andre året.

Raymond og jeg gikk en lang tur etter møtet for begge skulle til biblioteket. Vi var innom Clas Ohlson (traff Stian fra grunnskolen!), kollektivet, biblioteket, Posten og Ark. Stakkars tålmodige Raymond som ble drasset fra sted til sted, hihi.

Jeg har kjøpt minnepinne (4GB), femti tomme Macvennlige cder, en notatbok og kalender (art nouveau-bilder). Fikk også levert tilbake bøker og filmer, samt sendt en bok til en Qxl-kunde. Må-lista mi er blank og jeg kan vende snuten mot Bærum.

Én kommentar til “[Helt kake i hodet]

  1. >Jeg synes det er morsomt hvordan mange begrunner utsagnet «det er noe galt» med «jeg har mac» :p

Comments are closed.