[Lovefool in the rain]

0

Jeg er klar for senga, men senga er ikke klar for meg ennå. Det ene lakenet som er stort nok til senga mi ligger i tørketrommel og det er en halv time igjen av programmet. Kanskje det er en god idé å skaffe flere laken? Ja.

Jeg savner sommerværet. Er det noen som vet hvor det ble av sola og varmen? Da jeg gikk kveldstur idag, gikk jeg til Operaen og satt en stund på taket mens jeg mediterte litt. Det var fint, men jeg tror det kunne ha vært finere hvis jeg slapp å bruke unødvendig energi på å hutre innimellom.

På fredag var mamma og jeg i Oslo Nye og så Singin’ in the rain. Det var gøy å se på, spesielt fordi flere av de som stod på scenen er Bårdar-folk som jeg er mer eller mindre på hils med (heihei, Tom-Arild, Silje og Jon!). Jeg innrømmer at jeg ble litt syk av lengsel der jeg satt og så på mens alle danset på scenen iført flotte kostymer. Lengter tilbake til den tiden da hverdagen min bestod av dans, dans og dans. Og litt skuespill. Akk. Jeg vil tilbake!

Apropos synge: Igår var jeg i en liten fest der SingStar ble funnet frem. Vel… La oss si det slik: Jeg hadde selvinnsikt både før og etter mine to forsøk (Drømmedama av Trang Fødsel og Lovefool av The Cardigans), og jeg kan love dere at dere aldri får se meg på Idol.

Nå er vel lakenet snart ferdig.