[Mission Impossible: Finne sommersko]

5

Min beryktet egenskap, å være kresen, slår til igjen. Etter å ha trasket i ti minutter med teite flipflops som ga meg gnagsår mellom tærne og begynnende senebetennelse, bestemte jeg meg for å finne sommersko.

Ikke hvilke som helst sommersko. Selvfølgelig ikke. Sommerskoene jeg ser etter, oppfyller følgende krav:

 • Er sporty nok til å brukes til gutteshorts.
 • Er pene nok til å brukes til en enkel sommerkjole*.
 • Koster ikke det hvite ut av øyet.
 • Tåler langvarig tråkking.
 • Er behagelige å gå med.
 • Er gjerne luftige (f.eks. sandaler).
 • Er ikke hentet fra det gamle Romerrikets motekatalog.
 • Er IKKE flipflops.

Noe sier meg at jeg kommer til å slite ut Conversene mine i sommer.

*) Sommerkjole fant jeg faktisk på første forsøk. Ny rekord.

5 kommentarer til “[Mission Impossible: Finne sommersko]

 1. >Uff.. lykke til med det. Brukte flere uker til å finne noe fornuftig selv..Anbefaler ecco, de har noen fine sommersko for en gangs skyld:-) Man vil både ha pene og sporty sko som er både lukket til regn og åpne til fint vær. To par sko er kanskje løsningen?

 2. >Nå fikk du meg til å innse at noen ganger er løsningen nærmere enn jeg tror! Jeg kan jo bruke Converse-skoene mine til shortsen og fokusere på å finne et par pensko med lav hæl/flat såle til kjolen. :D

 3. >Åh, jeg vet akkurat hvordan du har det! Sommersko er skitvanskelig å finne. Jeg trasket rundt i joggesko til langt uti juni så tåfisen fløy, men så kom plutselig lillesøstera mi hjem med et par sorte ballerinasko fra H&M. DE STJAL JEG! Svært behagelige, passer til alt.

 4. >Hehe, jeg har lagt merke til ballerinaskoene fra H&M. Hm. Kanskje jeg skulle prøve et par igjen? Jeg prøvde disse skoene for en god stund siden, men jeg husker ikke hva konklusjonen var :p

Comments are closed.