[Litt om ansvar og jobb]

2

Et retorisk spørsmål: Hva ville du gjort om du hadde ansvaret for lysutstyr til en verdi av minst 10.000,-?

Takket være en eller flere uansvarlige personer i A- og/eller B-klassen, er resten av oss fratatt muligheten til å låne skolens lysutstyr. Jeg skjønner ikke at det er mulig å være så skjødesløs med andres eiendom. Jeg skjønner ikke at det er mulig å være så egoistisk og hensynsløs. Og spesielt fatter jeg ikke at det går an å være så feig at man stikker av fra ansvaret når man først har ødelagt noe. Total lavmål.

Voksne, ansvarlige mennesker liksom.

Over til noe annet: Jeg driver og leter etter jobb. Aller helst vil jeg være danser, skuespiller, fotograf og bartender. Men noen ganger kan man ikke få alt man peker på. Spesielt hvis man bare har delvis utdanning. Noen ganger er det også ganske vanskelig å få det man egentlig ikke har lyst til å peke på. Akk.
Så lenge jeg slipper å skifte bleie på andre mennesker, er jeg fornøyd.

2 kommentarer til “[Litt om ansvar og jobb]

  1. >Skjønner hva du mener, jeg er alltid dritnervøs når jeg bruker skolens utstyr.

    Lykke til med å finne en god jobb! =D

  2. >Nervøs er bra, for da betyr det at du faktisk bryr deg om utstyret :)

    Takk, takk! Jeg har sendt ut en haug med diverse søknader, så det er bare å krysse fingrene :)

Comments are closed.