[Lørdagsbilder, time for time]

2

1) Jeg trenger å bli flinkere til å blogge noe annet enn bare ukesoppsummeringer.
2) Jeg trenger å bli flinkere til å poste bilder her i bloggen.
3) Det er hundre år siden sist jeg gjorde et «time for time»-innlegg (ok, neida, faktisk «bare» nesten ni år siden), dvs. at jeg knipser et bilde hver time jeg er er våken i et døgn. Dette ble jeg minnet på da jeg så Mewkids «time for time»-innlegg sist lørdag. Så tadaa!

Rundt midnatt:
Jeg delvis så på The Fifth Estate og delvis surret rundt på nett. Tydeligvis klarer herr Cumberbatch å fange min oppmerksomhet bare når han spiller slemme karakterer.

Klokka 1-ish:
Leggetid! Hei, jeg er snart 30 år og sover fremdeles med et kosedyr i senga. Legg merke til at boka matcher putetrekket.

Klokka 2-ish:
Var visst ikke så veldig trøtt, så isteden brukte jeg tiden effektiv og repeterte franske gloser. Husket faktisk alt, til tross for at jeg ikke har rørt Duolingo eller franskbøkene mine på nesten ett år! Très bien!

Klokka 8.45:
Sånn ser jeg ut tidlig på morgenkvisten. I’m sexy and I know it.

Klokka 9.45-ish:
Morgenrutine før jeg i det hele tatt har stått opp: Knaske stoffskiftemedisin, tøye og varme opp ryggen, ligge litt på spikermatte. Kroppen blir bare mer kravstor med årene.

Klokka 10.45-ish:
Se så flink jeg kan være hvis jeg later som om jeg er supermenneske. Og jeg har ikke engang fått i meg frokost ennå!

Klokka 11-ish:
FROKOST. Og dagens første kopp te. Og korrektur.

Klokka 13:
Mer te! Denne gangen i selskap med moren min på afternoon tea i Palmen på Grand Hotel.

Teknisk sett fremdeles i 13-tiden, men nærmere klokka 14 enn 13:
Agurksmørbrød, scones og småkaker. Oh so posh. Og dagens takksigelser går til den britiske overklassen som fant opp konseptet på 1840-tallet.

Klokka 14-ish:
Moren min gikk på skojakt og jeg hang meg på. XXL prøver å rekruttere flere unge til DNT, skal man dømme av valget av skotøy for fotturer.

Klokka 17-ish:
Vi dro til mormors leilighet for at moren min skulle ta en kjapp titt gjennom noen ting, og deretter glemte jeg tiden mens jeg drev og ryddet og gjorde klart til mini-loppemarked kommende uke. Jeg har kanskje ikke mye til forretningssans, men vareopprydding og utstilling kan jeg.

Klokka 18-ish:
Middag. Restesuppe fra fredag med et hjertelig dryss parmesan, smurte brødskiver og Futurama.

Klokka 20.30:
Sovnet på sofaen. Sånn går det når man ligger og bøyer franske verb midt på natten. Først var jeg litt «Meh», men så var jeg mer «Opp og hopp, nå skal vi trene!» Istedenfor enda en halvtrøtt selfie får dere heller et sjeldent bilde av meg som poserer i treningstøy. Alle andre gjør det på Instagram hele tiden, unntatt Anne-Line, liksom.

Klokka 22.05:
Får holde med ett treningsrelatert bilde, så ingen skrytende «muskler og trutmunn»-bilde fra studioet, men heller et bilde av himmelen knipset etter økten. Dramatiske skyer og sånn.

Klokka 22.30-ish:
Ingenting slår følelsen av å være nydusjet etter trening.

Klokka 23-ish:
Hvorfor jeg er lei av å ha sidecut. I’m sexy and all that jazz…

2 kommentarer til “[Lørdagsbilder, time for time]

  1. Afternoon tea ser så utrolig koselig ut, får lyst til å prøve det ut engang! Helt enig, dusjen etter trening er best (og måltidet)!

Comments are closed.