[Litt av hvert]

0

Først vil jeg bare minne om at jeg har en liten bokkonkurranse gående her i bloggen. Hvis du kan tenke deg å vinne to bøker, er det bare å gå til dette innlegget for å se hvilke bøker du kan vinne og legge igjen en kommentar.

Deretter: Hurra for ny bloggrekord! Jeg oppdaget akkurat at 269 mennesker var innom bloggen på søndag. Og 164 på mandag. Jeg regnet ikke med at det lange innlegget jeg skrev om CI-barn skulle få så mange lesere, men det viser vel bare at det er et brennhett tema. Jeg må innrømme jeg var litt nervøs da jeg postet innlegget, med tanke på at jeg «kom ut av skapet» som en CI-bruker som ikke identifiserer seg som døv (dette er egentlig ikke noe nytt for de som kjenner meg, men det er første gang jeg har skrevet det så tydelig), men så langt har ingen reagert særlig på akkurat den delen. Og spesielt gledelig var det å få en så bra kommentar fra Hilde Haualand. Kommentaren kan dere lese her.

I dag stod jeg på Hovedscenen i Operaen for første gang! Med parykk og kostyme! Aj, aj, som jeg gleder meg.


En av tingene jeg elsker mest ved leiligheten jeg bor i: Når det er blå himmel utenfor og sola lyser opp rommet på en stemningsfull måte verdt en Oscar-nominasjon. Da er det ekstra deilig å ligge i senga og sveve halvvåken mellom virkeligheten og drømmelandet.


Zorro er overbevist om at hvis han bare stirrer lenge nok på pølsene mine, vil han til slutt klare å flytte dem ned på gulvet med tankens kraft. Jeg hadde ikke hjerte til å fortelle ham at det var soyapølser han stirret på.


I går var jeg på en liten fotoshoot. Resultatet blir en teaterplakat som dere får se i januar.