[Lisbeth Salander]

9

Jeg synes at overnevnte karakter er heit. Og idag fikk jeg sjansen til å gå i studio med frøken Salander og fotografere henne. Riktignok ikke i Noomi Rapacas skikkelse, men det er ikke så langt unna ifølge tilbakemeldingen fra folk.

Først skal du se på dette bildet, som er det originale Lisbeth Salander-bildet. Veldig fint bilde, ikke sant?

Og nå, mitt bilde av frøken Salander. Er du klar?

9 kommentarer til “[Lisbeth Salander]

 1. >Relativt likt ja ;O
  Eneste forskjell er jo ca at de har hardere lys og mindre fill =)
  (kan forsåvidt komme enda nærmere orginalen med litt D&B her) =D

  kult bilde

 2. >Men man kan jo spørre seg hvorfor man vil forsøke å kopiere et allerede bra tatt bilde med dårligere props ;)

  Jeg likte originalen bedre, jeg må jo innrømme det – men du har absolutt fanget henne bra. Det som ødelegger bildet for min del er at det er en kopi…

 3. >Cruelphoto: Og i tillegg brukte de en mer varmgul tone. Hode- og skulderstillingen er også temmelig annerledes :)

  Samuel | Confusicus: For moro skyld ;) Hvis jeg skulle gjøre dette i forbindelse med en skoleoppgave, så hadde jeg nok gått til innkjøp av komplett og riktig antrekk og tilbehør, samt gjort mer grundig research mht. lyssetting :) Å kopiere eksisterende bilder er en bra måte å lære lyssetting på, vi pleier gjøre det på skolen iblant :)

 4. >Jeg vet ikke så mye om fotografi, lys og greie men bildene ligner utrolig bra synes jeg. Kanskje jeg får en enda hardere og kald følelse ved det første bildet. Jeg vet at du er så snill virkeligheten så kanskje blir derfor bildet litt varmere :-)

 5. >Wow, hun var jo kjempelik! Var forberedt på et ganske annerledes bilde, så ble veldig positivt overrasket.

  Mitt lille kompliment til deg: Nå kjenner jeg deg bare via blogging, men du virker likevel som et menneske jeg hadde likt «på ekte» også. Du skriver utrolig bra, både grammatisk rett og med fine ord. Og så er du flink til å blande personlige og allmenne ting i bloggen din :)

 6. >Takk, takk ;D Bildet ble så likt at Gaysir fjernet det da jeg lastet opp det som profilbilde fordi de trodde det var Noomi (Bilderegel på GS: «Personbilder skal alltid vise profilinnehaver.»), men jeg fikk lov til å laste det opp igjen da jeg sendte en e-post med en forklaring :)

  Tusen hjertelig takk for komplimentet ^^ Det var et flott tiltak av deg :D

 7. >Veldig stilig.
  Salander bærer hele trilogien synes jeg. Bra dame.
  Og gratulerer med skoleplass – det høres veldig morsomt ut.

Comments are closed.