[Krims og krams]

2

For en stund siden ryddet jeg i laptopen og overførte en drøss med bilder til den eksterne harddisken. Ettersom jeg brukte opp all min effektivitet den gangen, ble det til at jeg somlet fryktelig med å gjøre noe med mobilbildene jeg tok etter oppryddingen. Nå har jeg fått ut fingeren:

Jeg tok meg en hundrekronersimpulstur i Operaen for å se en av ballettlærerne mine i Romeo og Julie. Veldig fin ballett og flinke dansere (duh. selvfølgelig!)

Jeg kjøpte denne jakken. Neida. Joda. Nei, virkelig ikke. Litt for flashy for min smak, men hvis du lurer hvor du kan finne denne, løp til UFF ved Jernbanetorget.

Vegetarisk pasta carbonara. Denne er så vegetarisk at selv osten er vegetarisk. Hurra for Arla som nettopp har kommet med en parmesanlignende ost med mikrobiell løpe <3

Fra Chat Noir. Den dagen jeg får min egen leilighet, skal jeg ha sminkebord med lyspærer og alt mulig.

Tvangskosing <3

Joan Jett ble med meg hjem en tirsdagskveld. Hun henger fremdeles hos meg.

Denne er litt intern blant oss i D3. Det ligger mye interessant og slenger i garderoben på Chat Noir, for å si det sånn.

Thea kom på besøk, og vi hadde sushi til frokost, etterfulgt av…

… kakaolunsj på Bristol Hotell. Om nom nom.

Seks av de åtte kattungene på Kattehuset. Alle sammen i kor nå: Åååååååh!

Refreng: Åååååååh!

Jeg bakte sjokoladekake til den nestsiste skoledagen. Pynten er inspirert av to numrer fra hovedproduksjonen: Nano («diamantene») og Meltin’ (snøfnugg-pynt). Er ikke jeg kreativ, hæ?

2 kommentarer til “[Krims og krams]

  1. Så fine bilder og jeg fikk herved innmari lyst til å a) kose med kattene, b) spise kaken og c) ta kakaolunsj på Bristol Hotell (hvor dyrt er det der?) =D Ha forøvrig en fortsatt fin kveld ;)

    1. Kattene på Kattehuset kan aldri få nok kos ^__^ Kanskje du kan tenke deg å bli frivillig for DOOA? Det er veldig givende og flott å jobbe frivillig på Kattehuset :)
      Kakaoen koster 50 kr per hode, men den er GOD! Og du får også med veldig god krem med sjokoladedryss! :D
      Kaken er forøvrig verdens beste sjokoladekake, og nå fikk jeg lyst på et stykke selv ;)

Comments are closed.