[Knipserier]

0

For første gang på flere år fant jeg en kylling! Jeg pleide å tråkke gatelangs Oslo og Bærum rundt for å finne disse kyllingene. Jeg fikk ganske bra kyllingteft etterhvert. Nok om mine tidligere fritidsproblem.

Synes det er artig med slike tegninger eller beskjeder som henger rundt omkring. Livsnjut <3

Jeg var veldig dessertfysen en kveld. I fryseren fant jeg jordbær som jeg varmet opp med litt vann. Mens jeg ventet på at jordbærne skulle bli gode og mjuke, øvde jeg meg på å lage jordbærsafthjerter i vaniljesausen. Og bare så det er sagt: varme, bløte jordbær med vaniljesaus er gastrorgastisk.

Selvfølgelig. Kan ikke ha bildeinnlegg uten minst et bilde fra Kattehuset, kan jeg vel?

Fra Grimstad. Det er visst dette sørlendingene kaller underholdning.

Jeg sanket karmapoeng da jeg trådde til for å hjelpe Jaffis-fotografen med å dechiffere håndskrift på bestillingslapper, skrive adresser på konvolutter og klistre på avsenderlapp, slik at de etterlengtet fotobøkene endelig kunne sendes ut.

Se det lille tøff-tøff-toget på høyre side, da! Jeg lager bedre kart enn Google Maps. Dette er forresten veien fra togstasjonen til Sandefjord VGS, der jeg var forrige uke for å intervjue til en artikkel om knutepunktskoler.

Et meget kunstnerisk bilde med den dype tittelen: «Folk som står til høyre i rulletrappen.» (Med tanke på den rulletrappukulturen vi har i Norge, må man nesten ta vare på øyeblikket når man en sjelden gang opplever folk som faktisk står til høyre i rulletrapp!)