[Kjendis på Oslo City]

2

Jeg var på vei nedover rulletrappa til første etasje da jeg la merke til et ansikt som jeg syntes jeg dro kjensel på. Etter å ha kjørt et kjapt søk gjennom hukommelsen, gjenkjente jeg den høye, kjekke mannen som ingen ringere enn Børge «Børgeking» Skråmestø. Og så star struck som jeg er når det gjelder forfattere, måtte jeg selvfølgelig få bekreftet det.

Så jeg prikket herr Skråmestø på armen og spurte ham, via mobilen, om det var han som var forfatteren Børge S. Positivt svar, hurra! Jeg presenterte meg som Anne-Line, «også kjent som Ithil», og sa at det var hyggelig å hilse på ham og at han måtte ha en fin dag. Herr Skråmestø var veldig hyggelig, han!

Siden jeg likevel bedriver namedropping av folk som skriver mye: For et par år siden spiste jeg frokost med Marte og Jon Michelet (og et knippe andre mennesker). De var også veldig hyggelige, de. Og det Marte vet om buddhismen, lærte hun av meg under denne frokosten.

2 kommentarer til “[Kjendis på Oslo City]

Comments are closed.