3DA Fagerborg VGS

4

Femte desember hadde tredjeårselevene på danselinjen ved Fagerborg videregående skole, visning for publikum. De gikk gjennom ulike øvelser og noen koreografier fra både moderne- og jazzklassen. Undertegnede var naturligvis der med kameraet sitt.

4 kommentarer til “3DA Fagerborg VGS

 1. >Flotte ballet bilder, liker spesielt nummer 1, der du også har litt bevegelse noe jeg liker , samtidig som overkroppen er skarp og fin.

  Kjipt å høre at du har blitt utsatt for stjeling av bilder, og at du må til med vannmerker…. men slik er det vel når en tar gode bilder :)

  God Jul

 2. >Takk, takk! :)

  Fikk vite at noen hadde kopiert en stor del av mine bilder og lagt dem ut på Fjesboka. De gadd ikke spørre først engang, og da jeg tok opp det med dem, fikk jeg ikke akkurat mye samarbeidsånd tilbake…

 3. >Takk! :D
  Elevene på Fagerborg syntes det bildet var veldig Cunningham-aktig, og det var stas for meg at jeg klarte å få tatt et bilde som gir slike assosiasjoner :)
  (Merce Cunningham er en kjent danser/koreograf innen moderne dans.)

Comments are closed.