[Jenta som tror på verdensfred…]

3

Jeg merker at det ikke er spesielt lurt å lese Millenium-trilogien av Stieg Larsson når man er Solanas-fan (Valerie Jean Solanas, kjent for å ha skutt Andy Warhol og skrevet manifestet S.C.U.M – Society for Cutting Up Men). Jeg er kommet til side 322 av bok nummer to, og for øyeblikket er jeg eitrende sinna på hvert eneste individ av det motsatte kjønn, i hele fordømte universet. Der har du meg i en nøtteskall: Jenta som tror på verdensfred gjennom kastrasjon.

Jeg må slutte å bli så påvirket av det jeg leser.

Mens vi snakker om det udugelige kjønn: Jeg var på biblioteket igår og hadde rundt hundre sider igjen av en bok jeg tenkte å levere inn. Så jeg fant meg en behagelig lenestol og leste. Etter en stund kom det en fyr traskende inn. Og av alle de ledige stolene i hele rommet, måtte han absolutt sette seg ved verdens meste mannevonde lesbe. Hvis blikk kunne drepe, hadde jeg svidd hull gjennom boka jeg satt og leste i. Jeg lot som ingenting, satte opp min meste ukoselige og ugjennomtrengelige Lisbeth Salander-ansikt, og leste videre. Denne fyren ble sittende ved meg i 20-25 minutter, og hele tiden satt han bare og fiklet med mobilen sin, kun avbrutt av lange pauser med skamløs glaning i min retning.

Det så kanskje ut som om jeg konsenterte meg om boka mi, men egentlig satt jeg og visualiserte at jeg brukte denne fyren som boksesekk. Til slutt gikk han, i god tid før selvkontrollen min glapp taket, og freden senket seg omsider over meg.

Siden jeg likevel er i gang med dette innlegget, så kan jeg komme med en kjapp oppdatering av hva som har skjedd i det siste:
-Jeg har nesten klikket i vinkel etter å ha skrevet refleksjonsnotat og ufrivillig skulket trening i en uke.
-Jeg har endelig sommerferie etter at jeg leverte mappen på mandag og gikk gjennom en liten muntlig eksamen på tirsdag.
-Jeg vant £2,500,000 i McDonalds malaysiske internettlotteri igår. Og små barn lager snømenn i helvete.
-Jeg har forelsket meg i bluegrass etter å ha sett O Brother, Where Art Thou

Overnevnte er noen av tingene jeg har kvitret på Twitter. Hvis dere vil ha hyppigere oppdatering på hva jeg gjør for tiden, så er det egentlig greit å begynne å henge på Twitter. Jeg bor nesten der. Nesten. Pip-pip.

3 kommentarer til “[Jenta som tror på verdensfred…]

  1. >Jeg likte ikke helt dette innlegget *Krysse beina mine* Nå var du bare en skummel lesbe.

  2. >Den verste stormen er overstått nå som jeg er ferdig med å lese "Jenta som lekte med ilden" (og fikk moret meg fyrstelig over den delen der lille Lisbeth Salander banket opp to sjåvinistiske kjemper) :) Nå er jeg en hyggelig lesbe igjen, ihvertfall overfor hyggelige homoer ^^

Comments are closed.