The Night Comes In

7

Jeg fant tilfeldigvis denne tutorialen og jeg var helt nødt til å teste ut den. Jeg brukte forskjellige stock-bilder som jeg fant inne på Deviantart.com: Planeter, toppskyen, underskyen og linfrøåker. Ikke verst resultat til å være første gangen jeg gjør ordentlig fotomanipulasjon? :D Det burde naturligvis mer finjustering til, men denne lagde jeg mest for å teste for moro skyld.

Tittelen er forresten tilfeldig plukket ut fra mp3-spilleren min. Queens, hvis noen lurte.

7 kommentarer til “The Night Comes In

  1. >Eg liker det eg ser :) Hakket før eg set i gang med tilsvarande prosjekt sjølv :)

    Kjenner at eg saknar fotomanipulering. Det er kjekt, altså! :)

  2. >kult, må se om jeg ikke får prøvd meg på noe lignende en gang jeg og.. bra gjennomført.

  3. >Kjempetøft!
    Håper du har gode dager i det fine været. :-)
    Psst! Jeg har endret nettadresse.

Comments are closed.