Gia

6


Gunhild «Gia» har tilbrakt de siste månedene i Washington D.C. med et plateprosjekt, og da hun kom tilbake til Norge, spurte hun meg om jeg kunne ta noen bilder av henne som hun kan bruke til nettsiden sin og lignende. Selvfølgelig stilte jeg opp med kameraet. Sjekk ut musikken hennes her.

Jeg fotograferte med beauty dish på Gunhild. De to øverste bildene hadde reflektor med bikube og hhv. blått og rødt gelatinfilter mot den sorte bakgrunnen. Det nederste bildet hadde bare beatuy dish og et rødt forheng som bakgrunn.

Apropos vannmerket: Fra nå av kommer jeg til å sette vannmerke på alle bildene jeg legger ut på nettet ettersom det er veldig mange som tydeligvis tror at opphavsrettigheter er en rosa bil.

6 kommentarer til “Gia

 1. >Hei!

  Jeg skulle gjerne hatt noen tips ang. merking av bilder…hvordan fungerer måten du har gjort det på? Ligger merket bare "oppå" bildet, eller ligger det i fila?
  Send meg gjerne en mail om det; crvs.corax@gmail.com.

  :o)

 2. >Jeg har vannmerke som en egen TIFF-fil (det må være TIFF eller lignende ettersom det bare er teksten som skal kopieres til bilder, ikke den hvite bakgrunnen også), så kopierer jeg dette over til jpeg-bildene og "flatten" laget :) Vannmerket mitt har lav gjennomsiktighet for å ikke forstyrre selve bildet for mye :)

  Grunnen til at jeg har vannmerket som egen fil, er for at det blir lettere å få nøyaktig samme vannmerke på alle bildene, istedet for å lage nytt vannmerke hver gang jeg skal merke et bilde.

 3. >Nå er bildene lagt ut på både MySpace og Facebook-siden min, med navnet ditt og link til denne siden :) Tusen takk for hjelpa.

 4. >øverste var absolutt best! copyright er noe du vil plages mer med i fremtiden. du kan også lage teksten som en egen brush-preset i ps, noe jeg synes er enklere.

Comments are closed.