[Jazzhender utenfor Stortinget]

3

Idag frøs jeg nesten fingrene av meg for en god sak og muligheten for å få et par bilder på trykk. Dagbladets utsending med ditto fotograf på slep var også til stede, men jeg tør nesten vedde på at jeg tok bedre bilder enn Dagbladets fotograf. Jeg puttet inn litt kreativitet i bildet (Jazzhender! Glade hender! Eh… Hender!), i motsetning til den andre fotograferen som bare gikk ned på kne og knipset fra nøyaktig samme vinkel. Med blitz rett på motivet som bestod av to småsinte jenter, en flokk småsinte studenter og undertegnede som også var litt småsint. Ingen hender. Så ukreativt. Men resultatet får vi vel se i onsdagens Dagbladet.

Forresten, Dagbladets fotograf klarte bare samle en liten flokk småsinte studenter ved den ene løven utenfor Stortinget på bildet sitt. JEG samlet en stor flokk bestående av småsinte studenter, streikende tolker og generelle støttespillere. Rett utenfor porten til Stortinget! Hah, slå den! Ok, nok selvskryt. Det siste bildet ble uansett ikke så bra som bildet med hendene. Hender er bra.

Etter seansen utenfor Stortinget endte noen av oss på en kafé der jeg fant veldig god panacotta. I tillegg til et interessant tilbud om en fotojobb (Jenny: Takk for at du tipset Gunnar om meg!), fikk jeg også en fornøyelig formiddag med gamle og nye kjenter, deriblant en hyggelig jente som følger med på bloggen min (hei, hei, Ann Kristin!) og fire hunder (tre små whippeter og en ganske stor hund).

Etterhvert ble det en tur til Bit på Oslo City og vi fire som endte opp der, spiste calzone mens vi snakket om bønner, ertesuppe, løksuppe og… bønner. Heldigvis foregikk det hele på tegnspåk, ellers hadde vi vel risikert mange stygge blikk fra de andre gjestene. Fnis. (Hvordan kom vi egentlig inn på temaet i det hele tatt? Men for all del; gasshumor er overraskende underholdende. Fnis.) Vi snakket også litt om Loven om tiltrekning. Eva og jeg var nesten som Jehovas Vitner der vi forklarte Malin konseptet bak L.O.A og kom med ulike selvopplevde eksempler. Malin ble nesten omvendt. Hallelujah. (Vi snakket om andre ting også, men det var pussig nok gass og tiltrekning jeg husket best.)

Kvelden ble tilbrakt på Bårdar, som vanlig. Men ikke dansende som vanlig. Hmf. Jeg har litt for mange dårlige erfaringer med å gjenoppta hardtrening for fort etter en infeksjon og jeg har ikke spesielt lyst til å trene på meg en ukjent variant av mononukleose med tilhørende lever-, tarm-, blindtarm- og hjernebetennelse. Eller noe i den duren. Kveldens høydepunkt var at jeg fikk trykke på «Play/Pause»-knappen til jazzkoreografien. Stas. [stillhet]…[/stillhet] I morgen vil jeg danse, ditavonteesedamnit!

God natt.

PS: Jeg vurderte «Gasslekkasje utenfor Stortinget» som tittel til dette innlegget. Men… Nei.

PS PS: Til alle som stilte opp med nakne hender i dagens sprengkulde: Tusen takk. Jeg vet det gjorde vondt, men hendene deres gjorde bildet. Virkelig. Håper ingen av dere fikk frostskader.

PS PS PS: God natt.

3 kommentarer til “[Jazzhender utenfor Stortinget]

  1. >Nå! :D
    Døves Tidsskrift rakk ikke sende med en fotograf, så kanskje jeg klarer å forhandle meg til å få bildene på trykk?

  2. >heihei tilbake;)
    Flotte bilder, og NYDELIG blogg, ALL THE TIME!!! God tur til Down Under, og kos deg masse masse masse:) Håper det blir litt bloggings underveis, sånn at vi kalde forfrosne nordboere kan finne varmen via deg;)

Comments are closed.