[Inspirert]

4

Det er skikkelig bra når den store inspirasjonen plutselig slår til som en voldsom tsunami. Men det er litt irriterende at det bestandig skjer midt på natten. Jeg skal jo sove nå og jeg kan ikke begynne å sette ideene ut i livet på denne tiden av døgnet.

Gleder meg forferdelig til å jobbe med copycat-oppgaven! Tre av de fire bildene vi skal levere inn, er så å si ferdig skisserte. Følgende bilder mangler:

1) Cindy Sherman: Lære meg å sette opp håret i beehives. Få noen til å trøkke på utløserknappen.

2) Cindy Sherman, Film Stills: Låne rommet til Gunhild, låne parykken til Martin, få Martin eller en annen røyker til å røyke frem noen sneiper til meg. Få noen til å trøkke på utløserknappen.

3) Henri Cartier-Bresson: Dagslys, en eller flere tilfeldige person(er) og en buss nær Homansbyen.

4) Henri Cartier-Bresson: Har ikke fått noen ideer til denne. Får vel bare tråle rundt i Oslo til jeg kommer over noen gode motiver.

Ok, hvor er avknappen til inspirasjonen? Jeg vil sove.

4 kommentarer til “[Inspirert]

  1. >Du har også en muse som hvisker høyest om natten? Slitsomt. Har du prøvd å ha en notisblokk ved sengen slik at du kan notere ned noen stikkord? Slik sikres ideen og du kan med den visshet sovne. Funker for noen.

    M:)rten

  2. >Tydeligvis ;D
    Det skjer ikke så ofte, men jeg stod opp for å skrive ned ideene. Ellers hadde jeg vel glemt dem i løpet av natten/blitt veldig søvnløs :p

  3. >Inspirasjon sånn midt på natten har jeg også problemer med. Men da er det blogginnlegg det er snakk om. Noen ganger står jeg opp og skriver ned et par setninger.. :)

Comments are closed.