["…fylleangst til over nyttår."]

3

Jeg digger sjefen min: «Fredag […] desember er det julebordet til […]. De er 170 stykker, sånn for sikkerhets skyld. I skrivende stund virker det som om de skal spise nede først, deretter flytte seg opp for å kline med kolleger og ha fylleangst til over nyttår.»

Jeg humrer fremdeles.

Idag har  jeg lekt fotografer! Jeg spaserte gjennom Oslo fra Majorstua til Oslo S og tok bilde av alt mulig. Jeg gleder meg til å se nærmere på bildene! Tror jeg har fått begge Henri-bildene i boks, men det vet vi først imorgen.

Etter et parykkinnkjøp og et mini-EDtreff dro jeg til Sandvika med to buketter roser og en eske konfekt. Var med K2 og sa pent takk for meg. Skal ikke fortsette hos KGB til vår og jeg føler at det er litt trist å slutte etter åtte år. Men forhåpentligvis blir jeg KGBs «hoff»-fotograf etterhvert, hihi!

Jeg har fire flasker med solkrem! En 25-faktor og tre 15-faktor. Tror dere det er nok? Jeg vil nødig komme hjem som hummer. (Og er det noen som er misunnelig nå?)

3 kommentarer til “["…fylleangst til over nyttår."]

  1. >Fordi jeg er så heldig at jeg har ømfintlig hud som ikke tåler hva som helst av krem og andre hudprodukter. Vi skal bo i en liten landsby hvor nærmeste storby ligger en time unna. Jeg har ingen garanti for at jeg finner en solkrem som passer huden min i landsbyen. Derfor er det best å være på den sikre siden.

  2. >Ah, da er det nok best å ta med haugevis. Bedre med ei flaske for mye enn ei for lite. Solkrem skal jo gjerne smøres ganske tjukt og ofte, spesielt om man bader. Kjør på!

Comments are closed.