[Dårlig samvittighet med megafon]

0

Det finnes ingen grenser for hvor selvoppofrende jeg kan bli til tider. Jeg har flikket (mitt nye favorittord!) på gamle refleksjonsnotater og nå sitter jeg og flikker (wheee!) på et refleksjonsnotat som ikke skal leveres før om to uker. Jeg klarer ikke slappe av i kveld. Ikke med en dårlig samvittighet som sitter på skulderen min og hyler inn i øret mitt med megafon.

Jeg har absolutt ingen grunn til å ha dårlig samvittighet. Det er to uker til innlevering og offentliggjøring av mappeinnhold. Jeg har mesteparten under kontroll og ikveld har jeg gjort mye for å komme nærmere målet om å bli ferdig innen 14 desember. Men jeg klarer ikke slappe av!

Å ha ting under kontroll er ikke det samme som å ha alt i boks. Jeg kommer neppe til å senke skuldrene før jeg vet at alt er i boks. Både gamle innleveringer og den nye temaoppgaven. Spesielt den nye temaoppgaven. Minst 3500 ord i refleksjonsnotatet og jeg har nesten snudd himmel og jord i forberedelsene til Cindy Sherman-bildene.

På søndag skal jeg ta det første Sherman-bildet. Untitled Film Stills i sort-hvitt på Gunhilds rom. Jeg har kjøpt Marilyn Monroe-parykk, parykknåler og gasbind slik at parykken kan sitte perfekt. Jeg har kjøpt løsnegler og løsvipper. Jeg har til og med kjøpt en pakke med Lucky Strike.

På torsdag skal det andre bildet tas. Til det har jeg kjøpt hvit fettsminke og hvitt pudder for jeg fikk en ny idé da jeg var i sminkebutikken ved Rockefeller og ble forelsket i de to vofsene som holder til der. (Nei, jeg skal ikke sminke meg som en papillion.)

Når det gjelder Henri Cartier-Bresson-bildene, så tror jeg at jeg er fornøyd med de bildene jeg fikk tatt på torsdag (glemte å nevne at vi traff på Gietlitevink-Maren!) og jeg trenger bare å redigere dem litt. Kan alltids ha kameraet med meg til enhver tid sånn for sikkerhets skyld.

Skolen min er universets sentrum for tiden, men forhåpentligvis klarer jeg å bli ferdig noen dager før 14 desember slik at jeg kan konsentere meg litt om koselige ting som julegaveshopping og pakking av kofferten.

Nå skal jeg flikke (hurra!) litt til før jeg hopper til køys.