[Copycat]

1

Idag har jeg vært litt ulykkelig forelsket. Jeg traff nemlig en helt vidunderlig jente. Hun var vanvittig vakker, hadde skikkelig utstråling og vi klikket godt sammen. Det var som om vi virkelig hørte sammen. For å ikke glemme hvor deilig det var å bli kysset av henne. Kort sagt: Perfekt.

Og så våknet jeg.

Idag fikk vi utlevert en ny temaoppgave. Vi skal lære om fotohistorien og i anledningen skal vi velge to kjente fotografere, velge to bilder som hver fotograf har tatt og kopiere stilen. Jeg tror jeg skal gå for Henri Cartier-Bresson. Er ikke sikker på den andre fotografen, må sjekke ut bilder und such først. Kanskje Cindy Sherman, hun er ganske kul.

Etter et lite sykehusbesøk (dagens lærdom: Ikke spis kylling i Thailand, spesielt ikke kylling som selges i boden ved de som selger fritert kakerlakker) dro jeg til Holmen. Siste klasse med moderne før forestilling. Jeg lekte fotograf mens de andre danset. Fikk tatt noen kule bilder som jeg gleder meg til å se nærmere på.

Karianne og jeg hadde flaks og fikk skyss til Sandvika. Godt å slippe å stå ute i gokk og vente på bussen mens det blåser stiv kuling.

Jeg er ferdig med å skrive medstudentrespons på Trines bilder. Sitter og later som om jeg skriver refleksjonsnotat, men det går litt trått. Har bare skrevet «Oppgave 3» hittil. Alt annet er mer spennende å gjøre. Det er heldigvis ikke innlevering før på onsdag, men det hadde vært fint å bli ferdig NÅ.

Gabba, gabba, hey.

Én kommentar til “[Copycat]

Comments are closed.