[Insert something weird here]

4

Det var kjempekoselig på Elsker igår! Mange bekjenter og venner som jeg ikke har sett på en evighet. Vi satt der i flere timer og pjattet. Men det stoppet ikke der: Noen av dem ble med meg hjem for å vorse, wuhei! Flere av Linn og Gunhilds venner kom innom, så det ble fullt hus etterhvert.

Folk pjusket meg på håret hele kvelden. «Det er fordi du har så fint hår og fordi vi er så glad i deg!» Thihi!

Mmkay ville at jeg skulle bli med ut på Naken for å passe på henne, men da folk begynte å gå rundt midnatt, var jeg så trøtt at senga mi var det eneste som stod i hodet på meg. Ryddet og vasket litt før jeg tok en kjapp dusj og hoppet til sengs.

Våknet halv ti av at jeg måtte på toalett. Hadde tenkt å stå opp ti, så det passet bare bra at jeg kom meg opp litt tidligere. Har brukt morgenen til å bytte passord cirka overalt og lete gjennom dagboka mi etter de kveldene jeg har jobbet på Naken.

Naken har rotet litt med timelista, så jeg har ikke fått lønn ennå. Har sendt oversikt (bare 26 timer? Jeg trodde det var mer) til Bente, så forhåpentligvis triller pengene snart inn på kontoen. Ikke at det haster, jeg får jo attføring og stipend. Det er mest prinsippet som teller her.

Nå skal jeg ut en tur for å kjøpe toalettpapir og etterpå skal jeg trikke til Bærum mens jeg skriver refleksjonsnotat. Middag hos pappa idag!

4 kommentarer til “[Insert something weird here]

 1. >Hei! Takk for besøk i blogg og koselig kommentar.

  Er det denne engelen du mener?
  Angel

  Den står på den gravlunden i Oslo som er rett ved Frognerparken. Ved Borgen stasjon på bane 2 mot Østerås. :)

 2. >Bare hyggelig!

  Ja, det var den engelen! Takk for at du fortalte meg hvor den står :) Jeg er innom gravlunden iblant (bestefar, oldeforeldre og et par tanter er begravet der), men har ikke sett engelen hittil :) Får prøve å se mer nøye etter neste gang :)

 3. >Det er et par år siden jeg tok bildet, men jeg mener den er i den delen som ligger nærmest t-banelinja. Der er det mye gamle gravsteder. :)

Comments are closed.