[Bilder og pjatt]

3

Jeg spiste Kinderegg ikveld. I et av eggene var det en transeulv. Gullfisk1 ville ha bilde av den:


Et stk. transeulv fra Shrek.

Siden jeg likevel var i sving med kameraet, tok jeg like godt tre andre bilder også:


Min nye matpakkeboks! Jeg ville ha en firkantet boks av metall, med pen pin up-dame på. Men det nærmeste jeg kom var en stygg rosa boks med en stygg, halvnaken sykepleier på. Så det ble denne runde hodeskallboksen istedet.
 


Converse med pin up-dame på! Wohoo!


Jeg har en rosa elefant på veska mi. Den var helt alene i butikken, stakkars, så jeg adopterte den.

Jeg fikk ikke skrevet så mye på refleksjonsnotatet som jeg ville. Trenger å se på bildene for å komme på noe fornuftig å skrive. Og nå er jeg i «skal bare»-modus. Gah.

Det var koselig med middag hos pappa idag. Vi spiste noe thailandsk kyllinggreier og hadde kake til dessert. Etterpå så vi på mine bilder og på bilder fra Thailand. Jeg fikk et pent smykke med en rubin i, og et bokmerke av tre.

Det ble også en liten tur til Godthaab for å besøke farfar. Han holdt et mini-foredrag for oss om Godthaab og hvordan stedet ble til. Han vet alt om Godthaab.

Nå tror jeg at jeg skal ta meg en dusj før jeg går i gang med å semi-renskrive refleksjonsnotatet. Fingeren sitter litt fast.

3 kommentarer til “[Bilder og pjatt]

Comments are closed.