[Ikke tull med jenter som har større muskler enn deg]

6

Jeg prøver å overbevise meg selv om at hjernen min kan være litt for Solanas-feministisk til tider. At ikke alle av det motsatte kjønn har sære hensikter og at jeg bare innbiller meg ting. Men jeg synes likevel jeg har veldig god grunn til å bli fryktelig skeptisk, til og med irritert når jeg er på trening og opplever følgende punkter fra en og samme (ekle-ekle-ekle) fyren:

-Grenseløs nistirring på strategiske områder på meg.
-Gjør ingenting som ligner på trening, bare står der og viser seg.
-Befinner seg aldri mindre enn tre meter fra meg.
-Følger etter hver gang jeg flytter på meg.
-Står i herregarderoben og ser på meg gjennom dørsprekken mens jeg gjør ryggøvelser.
-Plasserer seg i en veldig lite flatterende stilling så nær meg at han like godt kunne ha teipet ræva si til beinet mitt.

Som sagt, jeg prøver å anta at jeg bare innbiller meg det, men når denne fyren og jeg befinner oss på et område som er mer enn romslig nok, men han likevel velger å sette seg klin inntil meg, så får jeg bare lyst til å slå ham ned. Noe jeg sikkert hadde klart så lett som bare det, tullingen er jo bare en pingle som trolig bruker mer tid på WoW og Playboy enn virkeligheten.

Jeg håper iallefall jeg aldri ser ham igjen.

6 kommentarer til “[Ikke tull med jenter som har større muskler enn deg]

  1. >Oda: Ja, jeg tenkte det. Men samtidig lurer jeg på om jeg bare er «hysterisk». Jeg misliker jo de fleste av det motsatte kjønn, med mindre de oppfyller minst et av fire ulike krav :p

    Jelrik: Du er tusen ganger bedre enn denne karen!

  2. >det var da veldig hyggelig å lese din kommentar. Flott julegave fra deg å lese at jeg er tusen ganger bedre og særlig flott at det er akkurat du som ikke setter menn særlig høyt som skriver det. Takk, du er søt :o)

Comments are closed.