Fashion@Vegas

3

Modell: Karl Magnus
Sted: Vegas i Rosenkrantz’ gate

Denne moteserien har jeg drømt om å lage helt siden første gangen jeg var innom klesbutikken Vegas som ligger i Rosenkrantzgate, et steinkast fra Karl Johans gate. Og det var overhodet ingen problem å få lov til å fotografere inne i butikken; han som er med på å drive butikken, er typen til kusina mi. Kontakter er fint å ha, og som en gjentjeneste som takk for at jeg fikk låne butikken, fotograferte jeg åpningsfesten i september/oktober for dem.

Jeg ville ha en litt røff serie som viser en fyr som er i Vegas for å shoppe nye klær. Modellen er Karl Magnus og alle klærne (bortsett fra skoene, shortsen og genseren i det første bildet) finnes hos Vegas. På de to første bildene brukte jeg en lampe med paraply. Resten av bildene ble tatt med lampe med reflektor, mens det nestsiste bildet kun har lys fra spotlighten.

Jeg har gjort svært minimalt med bildene. I Photoshop la jeg på Gradient Map i Overlay-mode med litt forskjellige Opacity avhengig av hva som passet til hvert bilde. Noen av bildene har fått litt ekstra Saturation for å fremheve fargene i klærne.

3 kommentarer til “Fashion@Vegas

  1. >Har problemer med å kommenter på slike modell bilder, rett og slett fordi jeg ikke har nok greie på det :) Men noen meninger har jeg da alikevel.

    Bilde 2 og 6 synes jeg at skyggen blkir litt for fremtredende, og at en annerledes plassering av lampen ville ha fikset det, i det 4 bilde er den derimot veldig flott og passer mye bedre inn.

    Ellers så har du fått frem fokusen på modellen fine med hjelp av lyssettingen, når det gjelder mote og slikt kan jeg ikke hjelpe i det hele tatt :) Men det er mange fine posturer her :)

  2. >Hvis du tenker på slagskyggen, så var det veldig bevisst fra min side :) Jeg ser at jeg glemte å nevne det i teksten. Men jeg skjønner hva du mener: i bilde 4 er skyggen mer kul og «enestående», mens skyggen i de to andre bare vokser ut rett bak hodet. Det var det du tenkte på, ja? :)

    Takk for tilbakemeldingen ^^

Comments are closed.