[Hilsen fra Café Marhaba]

2

Gratis internett og ganske god mocca på Café Marhaba. Her tror jeg at jeg skal vanke til vi får nett i kollektivet.

Jeg kjøpte meg nye sko idag. De kostet bare 50 kroner og er tøffe som fy. Egentlig ville jeg ha de tøffeste skoene (med hodeskall og greier), men de hadde ingen i riktig størrelse, så jeg tok de som var nest tøffeste (stripete). Jeg har hatt dem på beina i flere timer nå og jeg merker at jeg har fått store gnagsår. Au. Pain is nothing. Attitude is everything. Hah.

Jeg var på verdens korteste jobbintervju idag morges. Grunnen til at jeg søkte den jobben var at jeg trodde det var sånn fysisk crew-jobbing (rigging til konsert, rydding osv.), men det var kundeservicejobbing som krever god kommunikasjon. Noen ganger skulle jeg ønske jeg var hørende… Jeg føler at mine jobbmuligheter blir veldig innskrenket på grunn av at jeg mangler hørsel. Blæ. Damen sa at hun skulle kontakte meg hvis det dukker opp noe.

Kanskje jeg skal skaffe meg truckførerlappen?

Etter å ha tittet i Dagbladet (de hadde skrevet litt om sommerjobb), bestemte jeg meg for å dra til Vetland skole en tur og sjekke om de har behov for ekstra hjelp hos SFO i sommer. To av lærerne jeg hadde da jeg var elev på Vetland, var der, men alle andre hadde fri. Selvfølgelig. Jeg fikk e-postadressen til lederen for SFO og tips om å komme tilbake på onsdag.

Den nye reklamen til Oslo City er kjønnsdiskriminerende, forresten. Jenta baker og strikker mens gutten leser avisa og glor på TV. Jeg må sjekke kalenderen, jeg trodde vi var i år 2007, men vi har visst ikke kommet lenger enn til 50-tallet.

En god ting: Jeg har levert inn det som hadde leveringsfrist 4. mai! Jeg er så flink, atte! Jeg fortjener å feste fletta av meg ikveld.

2 kommentarer til “[Hilsen fra Café Marhaba]

  1. >Har aldri turt å sitte på Marhaba igjen etter at de låste meg inne en gang. Ellers er det et sted jeg pleier å gå forbi hver eneste dag. Jeg bor tretti meter ovenfor.

  2. >Hvordan klarte de å låse inn deg? Tok det lang tid før du slapp ut? :o

Comments are closed.