[Fremskritt]

10

Gjett om jeg er glad for at jeg begynte med lyttetrening ifjor. Jeg har hatt stor fremgang ved hjelp av audiopedagogen og istad merket jeg hvor flink jeg er blitt: Mamma og jeg går ned en trapp. Mamma har ryggen til meg og snakker til naboen. Plutselig hører jeg at hun sier: «Hun er med for å passe på at katten ikke følger etter meg til bussen.» Jeg kunne ikke munnavlese henne, men likevel skjønte jeg hva hun sa og kunne sitere henne ordrett!

Et annet fremskritt er at jeg har hatt mobilen min i over et halvt år, men først nå oppdaget at det går an å slette alle sendte meldinger samtidig istedetfor å slette en og en melding. Mindre belastende for tomlene.

Igår var jeg på «natt til 1. mai»-fest med Jenny, Louise og sju andre hyggelige mennesker. Zeverin prøvde å leke parmaker for meg og en annen jente. Snakk om å være rett på sak, hihi. Etter at de andre hadde drukket fra seg, gikk vi mot sentrum. Vi skulle visstnok til Garage. Men på veien ble vi delt i to grupper og den ene gruppa gikk til Mono. Da vi fant dem igjen, skulle vi gå til Elm Street istedet. Men det ble til at vi plutselig ble delt i tre grupper: En til Elm Street, en til Elsker og en til London. Elsker-gruppa endte opp på London til slutt, men da var vi så slitne av byvandringen at vi bestemte oss for å bryte opp.

Jeg har fått blåmerke på høyre skulder etter å ha landet på skulderområdet gjentatte ganger i Goaskinviellja-koreografien. Au.

10 kommentarer til “[Fremskritt]

  1. >Tja, jeg vet ikke. Jeg har litt hørselsrest igjen, men det er så lite at jeg i prinsipp er døv, sa legen. Hvis musikken er på Tryvansnivå, kan jeg høre den. Men da risikerer alle andre å bli døve :p

  2. >Så derfor så trener du på å lytte så du kan høre de rolige klynkene vanlig tale lager? Hvordan fungerer det når du må snurre etter musikk?

  3. >Trene på å lytte med cochlea implantat, ja. For lydene blir litt… «forvrengt» med CI sammenlignet med normal hørsel og da er det viktig å trene mye på å lytte. Det blir også lettere å kunne kommunisere med hørender som ikke kan tegnspråk :)
    Jeg bruker ikke CI når jeg danser for apparatet blir bare slengt vegg i mellom ved første snurr.

  4. >Jeg ser at et slik implantat er noe som har blitt operert inn i hodet. Hvordan er det å ha en slik cyborg sak på plass? Kjenner du det?

  5. >Ja, mitt er operert inn bak venstre øre. Noen har på venstre side og noen på høyre, men de fleste av de yngste får på begge sidene idag. Jeg kan ikke kjenne at det ligger noe der, men jeg har et tøft arr.

Comments are closed.