[Hakk i plata]

4

Notisblokk er bra å ha. Men hva er bedre enn å ha Notisblokk? Å bruke Notisblokk. Jeg burde bli flinkere til å åpne Notisblokk og skrive ned utkast til et dagbokinnlegg slik at ting ikke forsvinner når jeg endelig kommer meg på verdensveven. Jeg får bruke det som et nyttårsforsett: Jeg skal bli flinkere til å bruke Notisblokk. (Gjelder fra og med 1. januar 2008. Innen den dagen har vi forhåpentligvis internett i kollektivet, så da gjelder den ikke likevel. Heldigvis. Jeg liker ikke nyttårsforsetter.)

Jeg var på Vetland igjen igår. Tilfeldigvis traff jeg Gro på t-banen og hun presenterte meg for SFO-lederen på Vetland. Vi hadde en kort, men hyggelig samtale og jeg ble bedt om å sende en e-post hvor jeg skriver litt om meg selv. Etterpå var jeg innom lærerværelset for å se om noen av lærerne jeg hadde var der. «Er det deg? Jeg kjente deg nesten ikke igjen! Så stor du er blitt!» gikk som hakk i plata og jeg måtte fortelle og re-fortelle hva jeg har gjort, hva jeg gjør og hva jeg skal gjøre.

Onsdagskvelden gikk til med å ha klassisk og slite meg ut på syrinfeens solo fra Tornerose X antall ganger. Til slutt løp jeg rett i veggen og sank sammen på gulvet. Men gøy var det lell.

I mai-juni/juli skal vi være to jenter og en fransk gutt i kollektivet. Stine Marie har ikke flyttet inn ennå, så monsieur Adrien skal bo hos oss slik at husleia kan betales. Ifølge Gunhild er han veldig søt. Det blir nok greit. Bra trening for engelsken min.

Jeg tror jeg skal selge tven og dvdspilleren. Jeg bruker jo dem bare til å se film med, for jeg får ikke inn kanaler. Jeg gidder ikke betale 2000,- i lisens for ingenting. Laptopen fungerer like godt til filmtitting.

4 kommentarer til “[Hakk i plata]

  1. >Nei, det er ikke meg, men en som heter Anna Manja Larcher :) Dansen hun danser er den vi danset i klassen :)

Comments are closed.